Sunday, September 23, 2018

author photo
Drama Nur Di Sambung Set Ke 2 | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar, Hari ini Cik Ash kongsi kepada peminat drama Nur yang pernah trending sepanjang Ramadan aritu gara-gara supbunjut hahaha..


Berita baik buat anda semua drama Nur ni bakal di sambungkan sekuel kedua tidak lama lagi. Cik Ash ada terbaca dekat instagram pengarah drama ini sendiri , Shahrulezad Mohammed. Menurut beliau akur dengan permintaan penonton untuk melihat drama Nur kembali ke kaca televisyen.


"Utk para peminat drama Nur, officially abam would like to announce NUR2 akan masuk set tak lama lagi," tulisnya dan ditag nama-nama pelakon dan krew yang terlibat di dalam Nur sebelum ini seperti @aamyrarosli @syafiqkylez @khiriah17 @azhan_rani @jalaludinhassan @fatimahabukar @therajaatiqullah @rienadiana_ @elmymoin_ @mathnirazak7 @kunamuzani dan ramai lagi.

Shahrulezad memberitahu kru produksi dan pelakon akan mula memasuki set penggambaran dalam masa terdekat. 
"Memang betul Nur 2 akan menemui penonton tidak lama lagi.
“ Cuma pada awalnya saya berdepan dengan perasaan yang bercampur-baur sama ada mahu menyambung drama ini atau tidak kerana saya seorang yang berpegang kepada prinsip tidak akan menghasilkan naskhah sekuel untuk mana-mana karya meskipun ia mendapat rating tinggi,” katanya.

sumber : XTRA

This post have 9 komentar

avatar
Cik kaella delete September 23, 2018 at 10:55 PM

alahhh, tak sabar lah nak tengok!

Reply
avatar
apekinahdotcom delete September 23, 2018 at 11:27 PM

Nur pertama tu tengah buat ulangan tayang kat TV3 pukul 3.00 petang setiap ahad. Tak sabar pulak nak tengok Nur 2

Reply
avatar
MiYOKO SuKi delete September 24, 2018 at 11:40 AM

waaa bestnye...semlm, br tgk ulangan cite NUR...

Reply
avatar
Cik Ash delete September 25, 2018 at 3:41 PM

sama la tak sabar nak tengok sambungannya

Reply
avatar
sis gee delete September 26, 2018 at 10:57 AM

kita baru khatam nur 1 hok ulangan..kahkahkah

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post