Wednesday, September 19, 2018

author photo
Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana | Assalamualaikum.. Hai, disebabkan hari rabu malas nak taip panjang, kita support giveaway daripada rakan blogger Ana Suhana.

Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana


Nak join giveaway sila la klik banner di atas tu tarikh tutup lambat bulan oktober.. Mana la taw ada rezeki untuk korang yang join nanti kan.. Hadiah yang ditawarkan menarik sangat syarat untuk follow pun senang jer pun.

This post have 3 komentar

avatar
Maria Firdz delete October 15, 2018 at 7:56 AM

Salam ziarah dari segmen yang sama...

Semoga berjaya... :)

http://www.mariafirdz.com/2018/09/giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

Reply
avatar
Ana Suhana delete October 22, 2018 at 6:50 PM

Assalamualaikum & hi. Terima kasih atas sokongan dalam GA Ana kali ni. Maaf agak lambat update senarai peserta. Senarai peserta boleh semak di link di bawah ni. InsyaAllah 3 pemenang akan diumumkan hujung bulan ini. Semoga ada rezeki kita semua. InsyaAllah.

http://www.anasuhana.com/2018/10/senarai-peserta-giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post