TICKER

Thursday, April 2, 2015

Pengomen Popular March 2015 Blog Cik Ash


Assalamulaikum... selamat pagi semua...  berakhir sudah bulan March man dah masuk bulan bar iaitu bulan April.. seperti awal bulan ni ekin mesti update Top 10 Pengomen Popular March 2015 di blog Cik Ash ni.. OK dekat at as ada senarai yang memberi komen di blog ekin ini.... ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua singgah  blog ekin ni...



Jom  kita terjah blog mereka yang bertuah ni

1.   Jari Manis

29 comments:

  1. best la ada yang komen dalam blog.. hmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. syafik kak ekin dulu xde pun yg komen... rajin2 kan la blogwalking blog kawan2 blogger lain inshaAllah lama2 ada nti komen

      Delete
  2. Replies
    1. Tu la kak JM kalau komen penuh noti... hihihi... terima kasih kak jm

      Delete
  3. ISH..ISH.JM tu x tahu penat ke..kul berapa dia tdo

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Kak JM xambik lagi ni update guna tablet... huhuuu...

      Delete
  5. sis jm nmpknye mmengungguli carta top komentar yee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la memang Sis JM ada dimana ni...Jari Manis Kecam... hahahahaaaa

      Delete
  6. tolongla kasi jampi o mantera apa nak lawan Akak JM tu.. tak tau daaa cara apa lagi hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahha.... tu la laju jah dia komen... tak.tido kut huhuhu

      Delete
    2. hahaha battery energizer.. tahan lama

      Delete
  7. amboii kak JM di mana saja ada nama dia ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak JM ratu komen..m ekin pulak ratu contest... hahahahaha

      Delete
  8. @Cik Ashmenang contest lah best...byk dpt hadiah

    ReplyDelete
  9. nampak nama iolss di situ.. hehe :D
    line duk laju ni, mmg pukal habis komen.. :D

    ReplyDelete
  10. yeayyy, ada jugak nama akak kat sini

    ReplyDelete
  11. @hidayu ayumie nama JM sentiasa ada di mana-mana, hehehe

    ReplyDelete
  12. Mereka semua memang kaki komen :)

    ReplyDelete