Tuesday, April 28, 2015

Selamat Pagi

Selamat Pagi | Assalamulaikum...Hai!!!!Alhamdulilah bersyukur kepada Allah s.w.t ekin masih lagi diberi bernafas untuk hari ini...dah 9 rejab kan tak lama dah nak masuk bulan puasa...dan  tak lama gak usia perkahwinan Cik Ash nak cukup setahun pada 29.5.2015 ni...sekejap jah dah nak setahun... semoga perkahwinan Cik Ash disinari dengan kehadiran cahaya Mata nanti. Cik Ash sabar menanti perasaan nak jadi ibu itu...rezeki nak ada anak belum lagi buat masa ni...bersabar dan terus bersabar hari itu inshaAllah....

Selamat Pagi


Semalam tak sempat nak update blog entri pukul 8mlm tu autopost ya .... disebabkan kat perumahan taman mutiara hujan lebat dari pukul 11.24 pagi hingga pukul 8.00malam taw... 

Pada sebelah pagi Cik Ash boleh lagi la update dalam pukul 8.00 malam tu tertapi Cik Ash terpaksa berada dalam gelap sebab dalam rumah Cik Ash tertiba telah diserang binantang terbang2 mak mentua Cik Ash panggil kekatu yang ada sayap tu... Kira satu taman mutiara dihujani dengan kekatu la selepas pada tu hujan berhenti.. 

Mak mentua Cik Ash cakap musim banjir dah nak dekat selalunya kalau kekatu tu keluar...oooo... Cik Ash pula first time mengalami situasi macam ni panik la... duk dalam gelap ni. Cik Ash memang tak nampak apa-apa walaupun dah pakai cermin Mata ya... jalan dalam gelap huhuhu memcabar sangat tersepak macam2 dinding la kerusi dan macam-macam lagi. 

Ok la korang Cik Ash undur diri dulu ya, jumpa lagi nanti kalau ada apa-apa entri yang ingin dikongsikan di blog ni. 



17 comments:

  1. selamat pagi jugak kak . amin . .

    ReplyDelete
  2. Singgah sni lawat Kak Ekin :)

    ReplyDelete
  3. selamat petang.. huhuhu dah petang baru baca.. happy anniversay, semoga ulangtahun nih akan memberikan sinar bahagia buat Ekin dan suami..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak... 29.5.2015 nak cukup setahun hihihi

      Delete
  4. Dah malam baru SS singgah sini... He He He..

    ReplyDelete
  5. kalau dalam gelap yg x pakai cermin mata ni pun x nampak ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihihi... ye ke abang ekin.nampak jah ni

      Delete
  6. ehem2...dah ada berita baik ke...dah berapa bulan..alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. dahh lwat dah.. hehe selamat malam

    ReplyDelete
  8. Datang melawat ekin. Selamat pagi! :)

    ReplyDelete
  9. insyallah ada rezeki Allah kasi.. feeling dulu puas2 berduaa ahak ahak..

    ReplyDelete
  10. Tarikh ulangtahun perkahwinan kuta sama la..tapi akak dah yang ke 10 tahun..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi... wahhhh 10 tahun dah byk pengalaman,ujian n dugaan tempuhi

      Delete

ash.rie8506@gmail.com