Tuesday, April 28, 2015

author photo
Selamat Pagi | Assalamulaikum...Hai!!!!Alhamdulilah bersyukur kepada Allah s.w.t ekin masih lagi diberi bernafas untuk hari ini...dah 9 rejab kan tak lama dah nak masuk bulan puasa...dan  tak lama gak usia perkahwinan Cik Ash nak cukup setahun pada 29.5.2015 ni...sekejap jah dah nak setahun... semoga perkahwinan Cik Ash disinari dengan kehadiran cahaya Mata nanti. Cik Ash sabar menanti perasaan nak jadi ibu itu...rezeki nak ada anak belum lagi buat masa ni...bersabar dan terus bersabar hari itu inshaAllah....

Selamat Pagi


Semalam tak sempat nak update blog entri pukul 8mlm tu autopost ya .... disebabkan kat perumahan taman mutiara hujan lebat dari pukul 11.24 pagi hingga pukul 8.00malam taw... 

Pada sebelah pagi Cik Ash boleh lagi la update dalam pukul 8.00 malam tu tertapi Cik Ash terpaksa berada dalam gelap sebab dalam rumah Cik Ash tertiba telah diserang binantang terbang2 mak mentua Cik Ash panggil kekatu yang ada sayap tu... Kira satu taman mutiara dihujani dengan kekatu la selepas pada tu hujan berhenti.. 

Mak mentua Cik Ash cakap musim banjir dah nak dekat selalunya kalau kekatu tu keluar...oooo... Cik Ash pula first time mengalami situasi macam ni panik la... duk dalam gelap ni. Cik Ash memang tak nampak apa-apa walaupun dah pakai cermin Mata ya... jalan dalam gelap huhuhu memcabar sangat tersepak macam2 dinding la kerusi dan macam-macam lagi. 

Ok la korang Cik Ash undur diri dulu ya, jumpa lagi nanti kalau ada apa-apa entri yang ingin dikongsikan di blog ni. 



This post have 17 komentar

avatar
SukaSedap MY delete April 28, 2015 at 1:11 PM

selamat pagi jugak kak . amin . .

Reply
avatar
Cik Mimie delete April 28, 2015 at 2:32 PM

Singgah sni lawat Kak Ekin :)

Reply
avatar
izzeyda delete April 28, 2015 at 5:23 PM

selamat petang.. huhuhu dah petang baru baca.. happy anniversay, semoga ulangtahun nih akan memberikan sinar bahagia buat Ekin dan suami..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete April 28, 2015 at 7:51 PM

Dah malam baru SS singgah sini... He He He..

Reply
avatar
Jari Manis delete April 28, 2015 at 9:09 PM

kalau dalam gelap yg x pakai cermin mata ni pun x nampak ehehe

Reply
avatar
Jari Manis delete April 28, 2015 at 9:10 PM

ehem2...dah ada berita baik ke...dah berapa bulan..alhamdulillah

Reply
avatar
Cik Ash delete April 28, 2015 at 9:49 PM

Belum ada rezeki lagi akak...

Reply
avatar
Cik Ash delete April 28, 2015 at 9:58 PM

Terima kasih kak... 29.5.2015 nak cukup setahun hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete April 28, 2015 at 9:58 PM

Hihihihihi... ye ke abang ekin.nampak jah ni

Reply
avatar
Cik Ash delete April 28, 2015 at 9:59 PM

Xpe SS terima kasih singgah

Reply
avatar
Unknown delete April 29, 2015 at 9:00 PM

dahh lwat dah.. hehe selamat malam

Reply
avatar
Farrah MF delete April 30, 2015 at 9:59 AM

Datang melawat ekin. Selamat pagi! :)

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete April 30, 2015 at 9:15 PM

insyallah ada rezeki Allah kasi.. feeling dulu puas2 berduaa ahak ahak..

Reply
avatar
Cik Ash delete April 30, 2015 at 11:24 PM

Hihihihi... feeling xpuas lagi ni aik

Reply
avatar
Diana Rashid delete May 3, 2015 at 3:50 AM

Tarikh ulangtahun perkahwinan kuta sama la..tapi akak dah yang ke 10 tahun..heheh

Reply
avatar
Cik Ash delete May 3, 2015 at 9:11 AM

Hihihihi... wahhhh 10 tahun dah byk pengalaman,ujian n dugaan tempuhi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post