TICKER

Friday, April 17, 2015

Giveaway By Kameq Deanna




Assalamulaikum...hai reader blog Cik Ash.. entri ini tersimpan dalam draf sebelum ekin balik kelantan lagi nak post tak ingat sokmo...Jom join Giveaway By Kameq Deanna ini.. banyak hadiah yang bakal anda miliki jikalau ada rezeki nanti..

Sesiapa yang ingin join giveaway ini boleh klik banner di atas ataupun boleh klik SINI.


                  Tarikh Tamat : 15 Mei 2015







12 comments:

  1. memang rajin sungguh Kak Ekin..
    gud luck =)

    ReplyDelete
  2. rasanya macam dah join. hahahhaa... banyak GA akak join ye.. rajin betul. ^^

    ReplyDelete
  3. Mekasih la coz sudi join GA sy yg xseberapa ni heheheh

    ReplyDelete
  4. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-kameq-deanna.html

    ReplyDelete
  5. Good luck.
    Singgah dari GA yang sama dn follow sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-kameq-deanna.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete