Thursday, April 30, 2015

author photo
Menu Dinner Malam ini Simple  | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat.

menu dinner

Selamat Malam semua, malam ini Cik Ash terlebih rajin nak share menu masakan cik ash yang sangat simple untuk kenyangkan perut suami dan ibu mentua alhamdulilah.. 

Menu simple Cik Ash malam ini iaitu Kari Sardin Tanpa Santan dan Telur  Masin buat sendiri taw.. resepinya Cik Ash akan share bila rasa mood nak share resepi hahahahhaa..

Ok la jumpa lagi nanti di entri yang lain...

This post have 14 komentar

avatar
Siti Yang Menaip delete April 30, 2015 at 9:04 PM

tak pernah buat telur masin sendiri.. beli yg dah siap kat kedai.. yg belum masak pun tak pernah beli.. hehehe..

lama x makan sardin.. kalo banyak kentang daaaaapnye =D

Reply
avatar
Cik Ash delete April 30, 2015 at 11:15 PM

Kak ekin pun MIL baru first buat gak ni... kurang masin tunggu nanti nak cukup sebulan nak.taw masin tak... hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete April 30, 2015 at 11:17 PM

Hihihi kentang tak.banyak buat yng ada jah... barang dapur semua.habis tu yg masak sardin huhuh...Ahad ninbaru nak p shopping hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete April 30, 2015 at 11:18 PM

Memey sedap... yg alergik terliur nak mkn langgar pantang huhuu

Reply
avatar
Cik Mimie delete May 2, 2015 at 12:34 PM

yang simple tu la yg sedap kn kak ekin :)

Reply
avatar
Cik Ash delete May 2, 2015 at 12:48 PM

Memey best parih akak langgar pantang hahahhaaa....naik selalu jerawat

Reply
avatar
Cik Ash delete May 2, 2015 at 12:49 PM

Hihihihi ha ah betul smpai abe kak nambah 3 pinggang nasi hahahaa...

Reply
avatar
Jari Manis delete May 2, 2015 at 9:11 PM

kari sardin dan telur masin? sedap tu...

Reply
avatar
Jari Manis delete May 2, 2015 at 9:12 PM

kalau sis perlu tambah lagi satu SAYUR!!! x de sayur ulam pun dah okey

Reply
avatar
Cik Ash delete May 3, 2015 at 9:19 AM

Yup kari sardin dgn telur masin memey sedap kak

Reply
avatar
Cik Ash delete May 3, 2015 at 9:20 AM

Sayur hbs stock hihhi tu yg mkn lauk sardin tu... hari ini baru nk p shopping

Reply
avatar
sweetsour93 delete May 3, 2015 at 10:04 PM

Sardin fav kite tu kak. hehe

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post