Thursday, April 16, 2015

author photo
Review Hadiah Menang  GIVEAWAY by Ummialyaanas | Hai, rakan-rakan blog Cik Ash ni... terlambat sikit nak reviews barang yang ekin post di entri  Wordless Wednesday #15 ni.. hadiah diatas tu merupakan Tudung aidijuma yang ekin menang GIVEAWAY by Ummialyaanas yang ekin post entri kemenangannya boleh baca di SINI Ya





Nak tengok model bergaya dengan Tudung aidijuma ni boleh terjah whatsup or wechet den .hihihi... fb or blog ekin x share sangat picture.. 


nak add whatsup sila tinggal no telefon ruang komen... komen anda xakan di publishkan.... 


This post have 11 komentar

avatar
izzeyda delete April 16, 2015 at 4:09 PM

tahniah dapat hadiah tudung adijuma tuh..

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete April 18, 2015 at 7:36 PM

woot woot.. tudung tu.. tahniah tahniah =)

Reply
avatar
Amelia delete April 20, 2015 at 10:47 PM

wah, bestnya dapat tudung aidijuma! tahniah kak :D

Reply
avatar
Norihanyusuf delete April 25, 2015 at 2:00 PM

tahniah ekin
best kan pakai tudung adijuma ni

Reply
avatar
Cik Ash delete April 27, 2015 at 7:47 AM

Terima kasih kak... belum pkai lg tu try p jln2 kalau selfie ada mcm muda pulak...

Reply
avatar
Jari Manis delete April 28, 2015 at 10:03 PM

wahhh..menaang lagi..tahniah

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post