-->

Thursday, April 2, 2015

author photo

Assalamulaikum... selamat pagi semua...  berakhir sudah bulan March man dah masuk bulan bar iaitu bulan April.. seperti awal bulan ni ekin mesti update Top 10 Pengomen Popular March 2015 di blog Cik Ash ni.. OK dekat at as ada senarai yang memberi komen di blog ekin ini.... ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua singgah  blog ekin ni...



Jom  kita terjah blog mereka yang bertuah ni

1.   Jari Manis
your advertise here

This post have 29 komentar

avatar
Unknown delete April 2, 2015 at 9:16 AM

best la ada yang komen dalam blog.. hmm

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete April 2, 2015 at 9:24 AM

Jari Manis memang GK! He He He...

Reply
avatar
Cik Ash delete April 2, 2015 at 11:26 AM

syafik kak ekin dulu xde pun yg komen... rajin2 kan la blogwalking blog kawan2 blogger lain inshaAllah lama2 ada nti komen

Reply
avatar
Cik Ash delete April 2, 2015 at 11:27 AM

Tu la kak JM kalau komen penuh noti... hihihi... terima kasih kak jm

Reply
avatar
Jari Manis delete April 2, 2015 at 12:55 PM

ISH..ISH.JM tu x tahu penat ke..kul berapa dia tdo

Reply
avatar
Cik Ash delete April 2, 2015 at 1:03 PM

Hihihihihi... tul ada setiap.blog...

Reply
avatar
Cik Ash delete April 2, 2015 at 1:04 PM

Kak JM xambik lagi ni update guna tablet... huhuuu...

Reply
avatar
Unknown delete April 2, 2015 at 2:24 PM

sis jm nmpknye mmengungguli carta top komentar yee

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete April 2, 2015 at 3:40 PM

tolongla kasi jampi o mantera apa nak lawan Akak JM tu.. tak tau daaa cara apa lagi hahaha..

Reply
avatar
izzeyda delete April 2, 2015 at 5:03 PM

amboii kak JM di mana saja ada nama dia ya..

Reply
avatar
Cik Ash delete April 2, 2015 at 7:05 PM

Tu la memang Sis JM ada dimana ni...Jari Manis Kecam... hahahahaaaa

Reply
avatar
Cik Ash delete April 2, 2015 at 7:07 PM

Hahahahahha.... tu la laju jah dia komen... tak.tido kut huhuhu

Reply
avatar
Cik Ash delete April 2, 2015 at 7:07 PM

Kak JM ratu komen..m ekin pulak ratu contest... hahahahaha

Reply
avatar
Jari Manis delete April 2, 2015 at 8:19 PM

@Cik Ashmenang contest lah best...byk dpt hadiah

Reply
avatar
Jari Manis delete April 2, 2015 at 8:21 PM

@hidayu ayumie tapi sis JM kecundang di blog Ayu

Reply
avatar
Shad delete April 3, 2015 at 11:51 PM

nampak nama iolss di situ.. hehe :D
line duk laju ni, mmg pukal habis komen.. :D

Reply
avatar
Cik Ash delete April 4, 2015 at 2:09 PM

Hihihihi..m ratu contest n ratu komen

Reply
avatar
Cik Ash delete April 4, 2015 at 2:11 PM

Memang xblh tido kalu xkomen

Reply
avatar
Norihanyusuf delete April 5, 2015 at 10:31 AM

yeayyy, ada jugak nama akak kat sini

Reply
avatar
Norihanyusuf delete April 5, 2015 at 10:32 AM

@hidayu ayumie nama JM sentiasa ada di mana-mana, hehehe

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete April 11, 2015 at 10:40 PM

hahaha battery energizer.. tahan lama

Reply
avatar
Cik Mimie delete April 20, 2015 at 1:34 PM

Mereka semua memang kaki komen :)

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post