-->

Monday, May 18, 2015

author photo
Selamat Pagi Malaysia

Assalamulaikum semua... selamat pagi... hari ini awal bersiaran kita...semoga urusan korang semua pun dipermudahkan la ya tak lupa gak buat ekin ni ....semoga urusan ekin ambik darah di klinik Karangn dipermudahkan tak ada penyakit-penyakit apa la... semoga ada perkabaran berita yang baik2 untuk kesihatan ekin....Amin... 
your advertise here

This post have 11 komentar

avatar
izzeyda delete May 18, 2015 at 7:47 AM

selamat pagi isnin.. mudah2an tiada apa2 yang serius.. mood pagi yang kureng skit rasanya..

Reply
avatar
Cik Ash delete May 18, 2015 at 10:18 AM

@izzeyda
result lambat lagi 3-4minggu baru boleh taw... pergi check kesihatan kak huhuhu... biasa umur dah angka 3 ni kan...

Reply
avatar
Amelia delete May 18, 2015 at 11:46 AM

selamat pagi kak :)

semoga kita semua dapat menjalankan hari dengan penuh bahagia. hehe

saya dah tukar url blog eh. kot2 la kalo nak p blog saya. hehe

http://www.amysyeera.com/

Reply
avatar
Farrah MF delete May 19, 2015 at 5:53 AM

Selamat Pagi Selasa, Ekin!

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete May 20, 2015 at 11:11 PM

ni kisahnyaaa eh amek darah tu..

Reply
avatar
Jari Manis delete May 21, 2015 at 8:11 AM

so apa keputusan selepas ambil darah tu

Reply
avatar
Cik Mimie delete May 27, 2015 at 1:35 PM

Selamat tengah hari Kak Ekin..hehe..dah lunch ke?

Reply
avatar
wardahannesa delete May 28, 2015 at 9:02 AM

jadinya dah tahu result? harap tak ada ape2 insya allah

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post