Saturday, September 19, 2015

author photo
Anak Pertama Yazer, Ekin AF3





Kredit ig marsha

Hai selamat pagi semua..agak lewat Cik Ash nak ucapkan tahniah buat yazer dan Cik Ash diatas kelahiran anak pertama mereka..

Cik Ash dapat taw ni dari instagram Marsha AF3 intai ig ternampak marsha share  kan... Ekin AF3 dapat baby lelaki diberi nama Noah.

Sejak aktif IG isu artis dapat baby paling banyak kat blog Cik Ash kan hahaha... lepaskan rindu dekat anak orang nak ada anak sendiri belum ada lagi.. tumpang gembira dengan diorang.

Psst: entri autopost Cik Ash ada memerhati hihihi... 



This post have 8 komentar

avatar
Cik Mimie delete September 19, 2015 at 10:11 AM

Tahniah buat Yazer dan Ekin :) comel baby!

Reply
avatar
Zafirah Kama delete September 19, 2015 at 4:32 PM

Ohh.. kawen ea derang.. baru tau.. heee

Reply
avatar
adianiez AIDA delete October 7, 2015 at 3:52 PM

wah da bersalin ekin yazer ye :)
tahniah...
lama sgt diorang bercinta kan.
skang da beranak :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post