Monday, January 11, 2016

author photo
Hadiah Menang Giveaway Sepanjang 2015


Hai reader blog Cik Ash.. apa khabar semua.. ekin rajin update blog taip dalam satu 3 entri tapi buat autopost hari-hari hihihi jangan marah nah.. update ni nak imbas kembali hadiah kemenangan giveaway ekin sepanjang tahun 2015

Sepanjang tahun 2015 bulan ekin dimurahkan rezeki menang giveaway alhamdulilah rezeki pada tahun lepas banyak sangat...dari facebook,instagram dan blog cik ash , berikut b barang-barang yang ekin dapat seperti 7 helai tudung,kasut,hangbag,spek mata,skirth,baju bloush,keronsang dan top up dan banyak lagi...

Berikut adalah senarai entri yang ekin menang hadiah giveaway untuk tahun 2015 jom tengok ya :- 







-giveaway instagram
















Itu saja hadiah yang ekin dapat sepanjang join giveaway,contest di facebook,blog, instasgram ni... banyak kan... 

This post have 18 komentar

avatar
Mardiah Diana delete January 11, 2016 at 8:25 AM

Salam singgah sini cik ash....Alhamdulillah dan tahniah yer...memang murah rezeki cik ash...InsyAllah semoga tahun 2016 ini cik ash akan sentiasa di murahkan lagi rezeki....

Reply
avatar
Deanna Morni delete January 11, 2016 at 10:33 AM

waaa.....byk nye ekin menang...rezeki tuhhh...tahniah ekin hihih

Reply
avatar
Cik Ash delete January 11, 2016 at 12:21 PM

wsalam alhamdulilah murah rezeki

Reply
avatar
She Is Farahain delete January 11, 2016 at 1:22 PM

uishh banyaknyaa hadiah yang awak menang. semoga tahun ini , makin banyak lagi hadiah yang awak menang . nanti boleh kasi ain sket.hahhaa..

Reply
avatar
Sha Mohamed delete January 12, 2016 at 12:38 PM

Alhamdulillah.. murah betul rezeki ekin..

Reply
avatar
el delete January 13, 2016 at 11:55 AM

fuhyoooo byoknye ekin menang
jeles bertubi2 ni hahaha
u're so lucky lah

Reply
avatar
Kira Sakura delete January 13, 2016 at 12:35 PM

wahhh banyaknya memang betol2 murah rezeki ni kak ekin. tumpang seronok pulak kita hihihihi

Reply
avatar
dear anies delete January 13, 2016 at 4:44 PM

byk nyerrrr...posmen pun smpi da boleh hafal alamat kn cik ash? ;-)

Reply
avatar
wardahannesa delete January 19, 2016 at 11:23 PM

Share dgnn kite sekaliii taw kakk hihihihiXD

Reply
avatar
wardahannesa delete January 19, 2016 at 11:23 PM

Sangat banyak kowt kak ekinnn jeles ni jelessss hahah XD

Reply
avatar
Cik Ash delete January 20, 2016 at 10:14 PM

hihihihi.... insyaAllah ada hadiah yang kak ekin dapat tahun lepas kak ekin xleh pakai rasa nak bagi orang..

Reply
avatar
Cik Ash delete January 20, 2016 at 10:15 PM

tahun 2015 murah rezeki... amin

Reply
avatar
Cik Ash delete January 20, 2016 at 10:15 PM

hahahhhaah posman siap boleh tertukar nak hantar barang sedangkan xde barang pun..

Reply
avatar
Cik Ash delete February 2, 2016 at 7:32 PM

hihihihi.. thun 2015 rezeki murah menang GA

Reply
avatar
Cik Ash delete February 2, 2016 at 7:33 PM

hihihihi memang banyak sangat ni...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post