-->

Tuesday, January 19, 2016

author photo
Jom Blogwalking #3 | Assalamualaikum...Hai korang semua.. lambat bersiaran ekin hari ini maklum rasa malas sikit nak update blog huhuhu... sifat M dah mai ni susah la sikit kan... ni ekin online ambik peluang untuk blogwaking blog follower ekin yang masih tertangguh lagi ni... 

Jom Blogwalking #3

Ramai sangat ni nak kena terjah seorang2 siap ada bagi HINT sebab tak follow blog dia.. maaf la ekin bukan saja2 tak follow ya.. ekin memang ada masalah sebelum ni..online guna pakai hp jarang nak tengok full blog.. dah ada blog ekin dah lama follow singgah gak..Jom kita terjah blog follower ekin yang bertuah ini kat bawah :-


itu saja untuk hari ini ekin blogwalking ya... bye masa untuk relaxkan mata dari screen ni... power spek mata dah kurang sangat ni.. sory nah... 
your advertise here

This post have 12 komentar

avatar
Kira Sakura delete January 19, 2016 at 4:13 PM

tapi bw pakai hp syok jugak. ringan je sebab tak banyak gadget macam view full web kan

Reply
avatar
RosniWatie delete January 20, 2016 at 2:53 PM

Terima kasih ye ekin sbb rajin singgah blog akak..
akak je tak sempat nak singgah blog ekin dan rakan2 yg lain..
sibuk byk keja di ofis..bila blk umah sibuk dgn urusan anak2..
sempat update entry sendiri jer :)

Reply
avatar
Cik Ash delete January 20, 2016 at 3:01 PM

kira bw pakai memey senang kalau blog mesra mobile... yang xmesra tu susah sikit kak ekin nak masuk guna hp kecik ni hihihi...

Reply
avatar
Cik Ash delete January 20, 2016 at 3:05 PM

sama2 kak... xpe kak ekin faham.. biasa la dah anak mesti la sibuk kn...

Reply
avatar
Ardilla Noorezan delete January 21, 2016 at 1:36 PM

Saya faham perasaan on blog kat handphone tu. Rasa nak update tapi susah T.T

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post