Sunday, January 31, 2016

author photo
16 Perkara Anda Boleh Buat Dengan Mug Dan Microwave

Hai selamat pagi semua... apa khabar untuk hari ini... diharap u all sihat la ya.. seperti biasa ekin  update pagi nak share apa yang baca.. u all nak taw tak mug dan Microwave ni kita boleh buat macam-macam masakan dalam dia taw.. jom kita usha 16 Perkara Anda Boleh Buat Dengan Mug Dan Microwave . 

Roti Bakar Perancis Dalam Cup (2minit) 
(resepi penuh klik gambar ya)


5b17
                                                              Omelette Dalam Mug
                                                           (resepi penuh klik gambar)

Cfc6
Cheesecake Microwave
(resepi penuh klik gambar) 

7e01
Nutella Mug Cake 
(resepi penuh klik gambar) 


A129
Microwave Brownie Dalam A Cup
(resepi penuh klik gambar)

1445
Chocolate Chip Cookie In A Cup
(klik gambar nak resepi penuh) 

Kalau ingin taw lagi tentang mug dan microwave boleh pelbagai resepi mari baca resepi selanjut di 16 Perkara Anda Boleh Buat Dengan Mug Dan Microwave A banyak lagi yang menarik di sana taw.. ekin yang tengok teringin nak buat gak hihihi... 





This post have 5 komentar

avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete January 31, 2016 at 10:17 AM

salam! yana nak buat! tapiiii takut mug pecah

Reply
avatar
Sha Mohamed delete February 1, 2016 at 12:47 PM

Sedapnya... Cam nak cuba tapi.. belum berkesempatan..

Reply
avatar
Kira Sakura delete February 3, 2016 at 9:12 AM

semalam ada usha2 microwave tapi telan ailio jela tengok harganya hihihihi. nanti la ada rezeki boleh beli satu

Reply
avatar
wardahannesa delete February 4, 2016 at 10:25 AM

Wow rasa mcm melt je dgn cokelat dan sume2 tuu. Lapa plak tgok

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post