Thursday, October 1, 2015

author photo

Selamat Tinggal September  Oktober Selamat Datang | Assalamualaikum... Hai, selamat pagi semua, pembuka entri di bulan baru Oktober, berakhir sudah bulan September kan,sekejap jer rasa ya dah masuk bulan baru ni.





Sepanjang bulan September macam-macam perkara yang dilalui internet problem kabel kena curi selama tujuh hari,semangat untuk blogwalking menghilang, memang rasa sunyi sikit tanpa internet ni asyik terfikir-fikir dekat blog sampai angka komen dah melebihi 100 komen. 


Terima kasih kepada yang sudi singgah dekat blog ekin yang biasa jer ni, entri yang ekin kongsi untuk bulan September 36 sahaja. Tak banyak macam bulan sebelum ni. 

Itu jer yang ekin nak kongsi dekat blog ni, semoga bulan Oktober memberi ekin terus bersemangat dalam menulis entri dekat blog ni, Kalau inginkan review produk di blog dan ig ekin boleh emailkan di blog Cik Ash ya.

This post have 24 komentar

avatar
izzeyda delete October 1, 2015 at 8:43 AM

selamat menempuh bulan baru, bulan oktober.. ok laa tu, banyak jugak entry dari akak.. akak sempat publish 31 entry jer untuk bulan September..

Reply
avatar
Zafirah Kama delete October 1, 2015 at 9:11 AM

selamat mengembalikan mood yang telah dipinjam.. heee

Reply
avatar
Cik Mimie delete October 1, 2015 at 1:32 PM

Hello October :) Hai Kak Ekin :)

Reply
avatar
Etuza delete October 2, 2015 at 5:43 PM

asalamualaikum semnua di bulan oktober..Ash sila copy award ya...tahnia komen unggul di laman Etuza..

Reply
avatar
nhhas delete October 3, 2015 at 11:56 AM

Huhu... oktober... plis b nice to me...

Sooo bizi....

Tp mn ada bln yg sy x bizi... hihi

Reply
avatar
Cik Ash delete October 3, 2015 at 1:43 PM

semoga kta semua selamat menempuh bulan baru ye kak.kn

Reply
avatar
Cik Ash delete October 3, 2015 at 1:45 PM

betul2 asa tragedi oktober

Reply
avatar
Cik Ash delete October 3, 2015 at 1:46 PM

waalaikumusalam ok nanti ekin try ya

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete October 3, 2015 at 11:08 PM

memang nak kena babap lew yang gatai curi kabel tu..
nyusahkan orang ja..

Reply
avatar
iryantyismail delete October 4, 2015 at 3:20 PM

Amboi ct ..marah betul..tatut akak ;-))

Reply
avatar
iryantyismail delete October 4, 2015 at 3:21 PM

Lagi 2 bulan dah tahun baru...azam tahun ni pun banyak yang lom tertunai

Reply
avatar
Kira Sakura delete October 5, 2015 at 3:21 PM

kejap je kan dah nak habis setahun haishhh

Reply
avatar
Amelia delete October 5, 2015 at 8:23 PM

x bestnya bila hidup xde internet ni hahahahahah... aduhai. kita ni internet slow pun bising, apatah lg bila xde internet

Reply
avatar
Cik Ash delete October 7, 2015 at 12:12 PM

Tu la kan kak yan ekin masih ada lg impian belum tercapai nk ada ank sendiri

Reply
avatar
adianiez AIDA delete October 7, 2015 at 2:30 PM

dugaan nama nyer tu ekin :)
apapun, now da ok dah semua kan.
back to normal as blogger la ekk.
kipidap!

Reply
avatar
Jari Manis delete October 13, 2015 at 12:54 AM

36 entri? Itu kabel kena curi ce kalau kabel x kena curi n mood rajin mau 50 entri ehehehe. Ekin ni rajin lah kalau sis JM jgn harap nk dpt 10entri sebulan huhuhu

Reply
avatar
Jari Manis delete October 13, 2015 at 12:55 AM

dh oktober ke? Aduh!!! Byk lg entri x update ni, nk update guna tab x best

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post