-->

Monday, October 19, 2015

author photo
5 Ciri-Ciri Ini Membuktikan Anda Ibu Yang Paling Cool & Trendy Di Dunia!


Hai reader blog Cik Ash... selamat pagi semua apa khabar sihat tak.. harap dipermudahkan urusan ya.. ok hari ini ekin ada terbaca aktikel berkenaan 5 ciri-ciri membuktikan anda ibu yang paling cool & Trendy di dunia.. walaupun ekin belum lagi berpengalaman jadi ibu ekin teruskan share di blog mana taw ada masa boleh buat rujukan nanti.. 
Kat bawah ni merupakan 5 ciri-ciri membuktikan anda ibu yang paling cool & trendy di dunia..
1) Senaman Zumba Bersama
                     Screen Shot 2015-09-09 at 1.23.44 AM
Kalau dah hari biasa sibuk di tempat kerja, luangkan pagi hujung minggu anda dengan melakukan senaman zumba bersama anak-anak anda. Penjagaan kesihatan kena dipupuk dari awal lagi. Ibu mana yang tak nak tengok anak membesar dengan sihat.

2) Spa Ibu & Anak







Screen Shot 2015-09-14 at 6.40.02 PM
Selain dari bersenam, anda juga boleh bawa anak-anak anda ke spa untuk tenangkan diri sambil mengetahui teknik yang lebih mendalam dalam penjagaan anak. Cool gila!

Nak taw ciri-ciri membuktikan anda ibu yang paling cool & trendy di dunia yang lain boleh baca di  5 Ciri-Ciri Ini Membuktikan Anda Ibu Yang Paling Cool & Trendy Di Dunia!

your advertise here

This post have 17 komentar

avatar
nhhas delete October 19, 2015 at 8:50 AM

Haha... setuju no.4 dan no. 5 je ekin....

Reply
avatar
dear anies delete October 19, 2015 at 10:17 AM

sy nk jd ibu cm ni laa nnt ;-)

Reply
avatar
Anonymous delete October 20, 2015 at 7:32 AM

Oh menari zumba, yihaa terover pulak saya kak Ash, pergi ke spa tu setuju sangat sebab mak dan anak sama nak nampak cantik :-)

Reply
avatar
Cik Ash delete October 20, 2015 at 8:38 AM

menari rasa SS sila tengok kat youtube hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete October 20, 2015 at 8:40 AM

hihihihi ekin best yg no 4

Reply
avatar
Cik Ash delete October 20, 2015 at 8:41 AM

anies sama harap boleh jdi mcm ni

Reply
avatar
Unknown delete October 20, 2015 at 8:54 AM

agak2 ayu leh jadi ibu yang cool x?
hehehehhe

Reply
avatar
Cik Ash delete October 20, 2015 at 11:40 PM

nabihah yg spa tu kalu anak perempuan syok la p kan

Reply
avatar
Cik Ash delete October 20, 2015 at 11:41 PM

tgk firash dah besar nanti dan ada adik2 hihihi masa tu la ayu boleh fikir

Reply
avatar
iryantyismail delete October 21, 2015 at 8:23 AM

Rasanya kak yan ibu suam2 kuku..huhu

Reply
avatar
Cik Ash delete October 23, 2015 at 10:46 PM

suam suam ku mcm ner tu kak yan

Reply
avatar
Cik Ash delete October 23, 2015 at 10:47 PM

tu klik link tu nk taw yang lain hihihi. jgn marah sis

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post