Sunday, October 18, 2015

author photo
Cik Ash Di Mana-Mana Ada #5


Assalamulaikum 
Hai... reader blog Cik Ash semua, terima.kasih kepada sahabat blogger yang menyenaraikan.ekin dalam top commenter September 2015 .. ni entri autopost taip banyak2 buat autopost.. terima kasih kepada semua yang memberi support ekin dalam dunia blogger rasa 2014 dan tahun  ni paling banyak entri ekin tulis sejak jadi suri rumah sepenuh masa kan hihihi...
Kat bawah ni merupakan separuh dari yang ekin terlihat senarai top comment ni


Blog Kak Farah


Blog Arz Moha








This post have 18 komentar

avatar
Zafirah Kama delete October 18, 2015 at 9:22 AM

Tahniah.. jeles !

Nak jadi surirumah jugak.. huhu

Reply
avatar
Farrah MF delete October 18, 2015 at 9:54 AM

Tahniah, Ekin! Memang 'bersepah' kat sana sini hinihihi ;)

Reply
avatar
Etuza delete October 18, 2015 at 10:03 AM

Menarik persembahan ini, nampak unik nua ruang komentar dalam blog. Tahnia semua yang mesra maya. Yg tak komen tu tahnia juga anda silent reader namanya kan Cik Ash

Reply
avatar
Mummy Julia delete October 18, 2015 at 12:47 PM

Tahniah buat mereka-mereka yg berjaya..

Reply
avatar
dear anies delete October 19, 2015 at 10:22 AM

tepuk tepukkkkk tepuk kuat2 ;-)

Reply
avatar
Unknown delete October 20, 2015 at 8:59 AM

ye cik ash sntiasa ade dimana2
kan kan kan

Reply
avatar
Cik Ash delete October 21, 2015 at 12:01 AM

hihihi kahwin nanti boleh la zaf

Reply
avatar
Cik Ash delete October 21, 2015 at 12:02 AM

mujur ada lg nama di merata2 kak

Reply
avatar
Cik Ash delete October 21, 2015 at 12:05 AM

ratu bom tangan nk bersara dah huhuhu

Reply
avatar
Jari Manis delete October 21, 2015 at 9:34 PM

Tahniah Ekin tapi skrg ada prob kan utk generate Top Commentar Okt

Reply
avatar
Cik Ash delete October 23, 2015 at 10:57 PM

tq sis JM yup memang problem

Reply
avatar
cikpinz delete October 28, 2015 at 4:50 PM

Tahniah ekin..rajin Ekin BW

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post