-->
banner

Teman Hebat

TERBARU BY CIK ASH

Tuesday, May 12, 2015

author photo
KeyWords  Blog Cik Ash #7 |Assalamulaikum... Hai... update lagi... hihihi.... lama ekin tak share keyword blog ekin.. biasa la sejak laptop rosak ni nak update terhad nak update...

Gambar screen print dah lama Ada dalam HP update nak post tu yang susah sikit asyik simpan dalam draf jah ni. kalau ikut post semalam tapi ekin sibuk semalam pergi klinik untuk check tangan ni... minggu depan kena ambil darah untuk taw penyakit apa tu.. 

Keywords Dari nuffnang adess terkejut dengan carian keyword lucah tu.. ingat blog ekin ada entri lucah ke.. siapa la tuan yang cari tu ya..Cinta Ibadah kedudukan teratas tu..

                              

Keywords dari blog ini ialah nampaknya entri Cinta Ibadah dan  Be Careful With My Heart Paling ramai yang Cari ya.. dah tak ada dah anak aiswarya rai hihihi...

                                   


your advertise here

This post have 10 komentar

avatar
izzeyda delete May 12, 2015 at 12:42 PM

banyak pasal drama dalam carian tuh..

Reply
avatar
Sweet red cherry delete May 13, 2015 at 1:22 PM

banyak google drama tu..hihi..

Reply
avatar
Cik Mimie delete May 13, 2015 at 3:18 PM

Ramai yg minat cerita be careful with my heart :)

Reply
avatar
Cik Ash delete May 13, 2015 at 4:36 PM

Tu la kak ramai yang minat drama ni

Reply
avatar
Cik Ash delete May 14, 2015 at 5:15 PM

Tu la ramai minat drama ni

Reply
avatar
Jari Manis delete May 15, 2015 at 12:56 PM

adakah ramai yg nk tgk telenovela be carefull with my heart or dorang cari tips berkaitan :-)

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete May 20, 2015 at 11:21 PM

hihi banyak drama ni.. be careful with my heart CT tngk cket je

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com