-->
banner

Teman Hebat

TERBARU BY CIK ASH

Tuesday, May 5, 2015

author photo
Review BBCream SeqyBeauty Menang Giveaway Cik Puan Jelita  |Assalamulaikum... Selamat Pagi Semua... Apa habaq ya..Hai....lambat sikit nak review barang yang Cik Ash post di entri  Wordless Wednesday #16 . Alhamdulilah Cik Ash bersyukur kepada Allah s.w.t kerana blog Cik Ash bertuah lagi memenangi giveaway dari blog Cik Puan Jelita ekin dapat hadiah 1st Winner:BBCream SeqyBeauty yang bernilai RM55... 

Cik Ash dah cuba pakai BB Cream SeqyBeauty best sangat tak yah dah pakai bedak dah.. muka nampak macam pakai bedak ni bila guna cream ni... lagi best tentang BB Cream parut-parut jerawat tak nampak pakainya...muka nampak Glowing gitu hihihihi.... Cik Ash suka sangat...Cik Ash nak pergi mana paling simple pakai bedak n gincu dah sebelum ni.. tak ada nak pakai maskara, eyeshadow n lain-lain hihihi... teringin nak pakai tapi tak pandai sangat..
your advertise here

This post have 14 komentar

avatar
Shad delete May 5, 2015 at 9:30 AM

wah... bestnya kakak dapat bb cream.. hehe.. feeling gebus2 gitu kan.. :D

Reply
avatar
SYAMIMIROSNEE delete May 5, 2015 at 2:28 PM

Bestnya kak ekin, menang sokmo! 😆😆

Reply
avatar
Jari Manis delete May 6, 2015 at 7:21 AM

muka nampak glowing katanya...perghh...main berseri bertamsah syg lah En Abe tuuu hheheh

Reply
avatar
Farrah MF delete May 6, 2015 at 9:30 AM

Bagus pakai produk ni....cela muka semua tersembunyi :)

Reply
avatar
Cik Ash delete May 6, 2015 at 10:20 AM

Hahahaha xde la gebu sgt leh tutup parut jerawat sikit2

Reply
avatar
Cik Ash delete May 6, 2015 at 10:21 AM

Bulan lps tu.. kdg2 jah boleh hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete May 6, 2015 at 10:22 AM

Glowing sikitWl2 kak JM hihihi... en abe nk ucpkan kata syg payah hahaha...

Reply
avatar
Cik Ash delete May 6, 2015 at 10:22 AM

Ha ah betul tu akak... cela tersrmbunyi

Reply
avatar
Cik Mimie delete May 6, 2015 at 2:58 PM

Wah, glowing2 gitu :) xpnh test ag produk ni..

Reply
avatar
Cik Ash delete May 8, 2015 at 1:03 PM

Akak pun dapat free hihihi... menang GA nak beli.fikir dulu mahal sangat hihuhu

Reply
avatar
Cik Ash delete May 8, 2015 at 1:03 PM

Parih pun dapat kan pembersih kan

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com