Tuesday, December 8, 2015

author photo
KeyWords Blog Cik Ash #13 | Assalamulaikum..Hai..selamat pagi semua... ...seperti biasa berakhir  bulan ekin akan share Keyword blog Cik Ash #13 untuk bulan November 2015 ni .. alhamdulilah cik ash dapat carian di google dengan keyword macam2.





Di atas merupakan carian keyword di blog nama blog Cik Ash di kedudukan pertama diikuti Laksa Tempurung Kulim ,air paper bag thailand ,drama-drama online.Ini keyword dari nuffnang carian pun masih sama gak tu.. 


This post have 19 komentar

avatar
Farrah MF delete December 8, 2015 at 8:07 AM

Terus lapar bila ingat laksa tempurung!

Reply
avatar
Farrah MF delete December 8, 2015 at 8:07 AM

Hihihi carian selamat pagi pun ada! :)

Reply
avatar
el delete December 8, 2015 at 11:27 AM

selamat pagi pun jd keyword...terbaikk hehe

Reply
avatar
Cik Ash delete December 8, 2015 at 4:14 PM

Hahaha tu la istimewa sangat tu

Reply
avatar
Cik Ash delete December 8, 2015 at 4:16 PM

Lapar la cari kak laksa hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 8, 2015 at 4:18 PM

Hihihihi istimewa sangat selamat pagi ini

Reply
avatar
cikpinz delete December 9, 2015 at 9:53 AM

Ekin kan fofular...hehehehe

Reply
avatar
Kira Sakura delete December 10, 2015 at 12:37 PM

ramai yang mencari laksa tempurung tu rupanya ihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 10, 2015 at 2:23 PM

Laksa tempurung tengah pemes kan

Reply
avatar
Cik Ash delete December 17, 2015 at 12:13 AM

Boleh mkn hihihi bgi ekin xberapa umpp lg

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete December 31, 2015 at 11:14 AM

Assalam ekin,
laksa tempurung
laksa tempurung
laksa tempurung
sob3
tak kesampaian nak terjah lagi :P

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post