-->

Wednesday, December 2, 2015

author photo
Pengomen Popular November 2015| Assalamulaikum.. Hai rakan-rakan, apa khabar semua sihat tak .. harap dipermudahkan buat semua ya.. dah masuk bulan disember 2015 kan seperti biasa di awal bulan ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru mesti update carta top comment kan.. 





Ok kini tiba keputusan senarai calon top 10 Pengomen Popular November 2015 di blog Cik Ash... nampak pic kat atas tu di antara mereka yang rajin memberi komen di blog ekin ini... kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist disember BLOGLIST AWESOME..

Jom kita usha blog mereka yang rajin komen blog ekin... tahta kedudukan top 1 dirampas kembali oleh sis JM hihihi..mana kak yan ni dah merajuk nak masuk ekin ke.. 

 Pengomen Popular November 2015

7. Nina Sukasamkaa - Nina 
8. Coretan Murni Alysa -Murni Alysa
9. Emi Izzeyda Diary's -Emi Izzeyda Diary


your advertise here

This post have 38 komentar

avatar
izzeyda delete December 2, 2015 at 9:21 AM

ada lagi nama akak dala carta ekin.. ingatkan dah terkeluar.. yelah dah kurang BW semenjak dua menjak nih..

Reply
avatar
Afidah Azmi delete December 2, 2015 at 9:42 AM

Tahniah kepada yg rajin mengomen tu...Fidah tak larat nak kejaq dah...apa yg dan..fida komen..

Reply
avatar
el delete December 2, 2015 at 10:11 AM

nama iols xde lagi..xpe..gigih pas ni insyallah

Reply
avatar
Cik Ash delete December 2, 2015 at 11:17 AM

xpe fida tak senarai fida tetap dihati gak

Reply
avatar
Cik Ash delete December 2, 2015 at 11:19 AM

insyaAllah kak nanti ada rezeki lebih ekin bgi hihihi untuk alysa jah

Reply
avatar
cikpinz delete December 2, 2015 at 4:01 PM

Tak dok pulok kali ni..ambo jarang datang komen kot hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 3, 2015 at 12:33 AM

Keno bui ado utk bule ni terrr.. Yak tulis kelate teh

Reply
avatar
Deanna Morni delete December 3, 2015 at 9:49 AM

tahniah pada yg tersenarai...hhihihi

Reply
avatar
Etuza delete December 3, 2015 at 12:52 PM

tahniah ya yg tersenarai..nampaknya Etuza tak tersenarai...

Reply
avatar
Cik Mimie delete December 3, 2015 at 2:29 PM

Eh, ada nama kita la.. heee... :)

Reply
avatar
Cik Mimie delete December 3, 2015 at 2:30 PM

Tahniah buat semua yg tersenarai :)

Reply
avatar
Cik Ash delete December 3, 2015 at 9:41 PM

Nama cik mimie muncul di saat akhir

Reply
avatar
adianiez AIDA delete December 4, 2015 at 7:27 PM

aida setia di situ...
alhamdulillah :)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete December 5, 2015 at 8:22 AM

Alhamdulillah..masih lagi tersenarai..hehe..

Reply
avatar
Mardiah Diana delete December 5, 2015 at 10:20 AM

Wahh...tahniah kepada semuanya....JM menjuarai tahta...JM memang terhebat....

Reply
avatar
Kira Sakura delete December 10, 2015 at 1:00 PM

wahhhh dah ada nama Kiera Sakura dekat situ. suka suka hihihihi

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete December 16, 2015 at 4:44 PM

CT nampak nama disitu =D
hehe.. kena rajin jenguk sini..

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete December 31, 2015 at 11:23 AM

Assalam uols,
nama iols pun xdop
sob3

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete December 31, 2015 at 11:24 AM

Assalam uols,
sat3 dok coba bagi tubik jugaks ni :P

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete December 31, 2015 at 11:25 AM

Assalam ekin,
tahniah buat semua yang tersenarai naaaaaaaaaa

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post