Saturday, December 26, 2015

author photo
Review Coklat Kit Kat Rubies | Assalamualaikum...Hai korang semua, aritu masa Ekin shopping barang dapur dekat Tesco Ekin suka sangat pergi tengok tempat barang penghabisan stock. Harga barang lebih murah dari yang asal. 




Masa nak pilih barang tu Ekin mesti semak tarikh luput dan kualiti barang tu ok ke tak.. kalau ok Ekin ambik la.. nampak kotak coklat kat atas tu.. coklat rubies ni Ekin boleh terbeli sebab ada dekat barang yang Ekin selalu pergi tempat dia... apa lagi tengok murah dari harga asal Ekin terus ambik tarikh luput dia bulan januari 2016.. terasa rugi beli satu aritu hahaha.. sedap sangat.. kami suami isteri makan habis dah..





Coklat rubies Ekin tengok kotak cantik sangat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk keluarga, anniversary dan juga boleh dibuat hantaran kahwin gak. so sesiapa yang ingin kahwin boleh masukkan senarai list coklat ni.. Ekin ni bab coklat memang suka sangat taw.. teruja makan Coklat Kit Kat Rubies ni taw makan satu tak cukup nak lagi nak lagi last sekotak tu licin coklat hihihi..





Ini la rupa coklat kit kat rubies yang buat hati terindu nak lagi ni aduh la.. jangan lupa korang dapat Coklat Kit Kat Rubies di kedai pasaraya ya.. harga di pasaran RM35.90 ada 20 biji Kit Kat Rubies.

This post have 16 komentar

avatar
Zafirah Kama delete December 26, 2015 at 10:07 AM

After discount tinggal berapa kak?

Reply
avatar
wardahannesa delete December 27, 2015 at 1:04 AM

Haisyhh laparr nye bila tengokkk..

Reply
avatar
Unknown delete December 27, 2015 at 8:29 AM

ok tak try lagi yang ni. boleh cari nanti hehe

Reply
avatar
Deanna Morni delete December 28, 2015 at 12:26 PM

alaaaa....sedapnyerrrrr....hihih

Reply
avatar
Sha Mohamed delete December 28, 2015 at 12:40 PM

Memang sedap pun ekin.. Sha aritu beli yang pek kecik jer..
X puas makan... Tapi nak beli yang besar mahal sangat..
kihkihkih..

Reply
avatar
Cik Ash delete December 29, 2015 at 12:24 AM

ekin memang xbeli yg besar mahal sangat mujur aritu dia clear stock kut dapat murah gila hihihihi

Reply
avatar
adianiez AIDA delete December 30, 2015 at 1:38 PM

mahal nyer ekin!
hadoi berpinar tgk harga nyer utk 20 biji.
but kalau ada offer boleh ler sambar sekotak kan?

Reply
avatar
Cik Ash delete December 30, 2015 at 10:26 PM

Memey mahal.sangat lepas diskaun jadi murah sangat hahahah rm9.95

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete December 31, 2015 at 10:41 AM

Assalam ekin,
waaaaaaaaaaaa
jauh beza rege tuuuuuuu
ahkak sampai sekarang xdapek lgi ghaser si ruby ni :P

Reply
avatar
Cik Ash delete January 2, 2016 at 10:10 PM

Tu la rugi ambik satu aritu...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post