-->

Tuesday, December 22, 2015

author photo
Liebster Award  #2



Assalamulaikum..
Hai korang semua.. baru berkesempatan menulis entri untuk Liebster Award ni.. ekin telah ditag oleh blog Kasihku Amani. Ini merupakan kali kedua ekin kena jawab soalan untuk tahun ini..  aduhh jenuh nak fikir ni.. jom kita tengok soalan di tanya oleh sha ni.. 




Ini soalan dari Sha

Jawapan Saya :-
a) Dua makanan ini saya kurang makan.. hihihi.. 
b) Tak ingat bila ambik lesen ni tapi 3 kali ambik ujian lesen lepas tu dapat lesen L tak habis belajar kerana lesen tamat tempoh.. anak cikgu sekolah pun ada alasan hihihi
c) dua novel  tu saya suka baca.. tapi  kalau jenis thriller saya suka novel RAM.
d) bab drama ni memang ekin minat kalau drama melayu dan korea tengok dari awal mesti tak tinggal la.
e) kalau stress suka makan banyak kut.. luah perasaan dengan menangis kalau dua-dua tak boleh berzikir ataupun isytifar.
f)hobi saya masa bujang bila gaji beli novel hihihihi.. 

6 Fakta mengenai saya :-
1. Saya suka baca novel
2. Saya percinta kucing 
3. Ada satu perkara unik tentang saya waktu malam tidur pakai stokin dari anak dara sampai jadi wife masih ada lagi tu..
4. Rajin mencuba resepi baru sejak jadi wife ni.. masa anak dara malas nak masak hihihi.. 
5. Saya Queen Of Typo kalau typo di blog korang jangan gelak deh.. 

Mangsa tag saya untuk jawab soalan saya ni mereka adalah  Kak Farah Tower , Cik Mimie , CikPinz , Kak MurniShadhira


6 Soalan saya untuk awak 
1. Kenal  tak blog Cik Ash ?
2. Pendapat ikhlas mengenai Blog Cik Ash?
3. Kenapa anda suka buat blog?
4. Kenapa suka masuk blog Cik Ash?
5. Besday Korang bila? 


your advertise here

This post have 12 komentar

avatar
Acuyuhan delete December 22, 2015 at 10:22 AM

hi done folo, folo me back ;)

Reply
avatar
sofieadie delete December 22, 2015 at 9:05 PM

wow! queen of typo? samalah kita cik ash...asyik tertypo je...bila perasan, baru malu...hi6 ^_^!

Reply
avatar
Siti Aisya Ibrahim delete December 26, 2015 at 1:29 AM

wahh liebster award da kembali lagi ker? arituh mcm dah senyap oorg xbuat dah...heeheheheh menarik jugak fakta2 pasal cik Ash ni....hehehehe :D kita pernah jugak nk amalkan tido pakai stokin tuh, tapi kadang2 bangun2 tido, stokinnya da terbang entah ke mana....hahahahah :D so skrg mmg xleh da nk pakai stokin sebelum tido....ekkeekkeke :D

Reply
avatar
Cik Ash delete December 26, 2015 at 6:07 PM

hihihih taip pun typo time sebutan mulut selalu salah sebut

Reply
avatar
Cik Ash delete December 26, 2015 at 6:07 PM

lupa nk tag nama el hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 26, 2015 at 6:09 PM

ha ah dah xtaw dapat sambutan ke tak..

ekin sejak jdi wife terlupa gak nak pakai stokin wktu mlm..

Reply
avatar
wardahannesa delete December 27, 2015 at 1:10 AM

Wah main tag tag hihi. Best bila baca
XD

Reply
avatar
Sha Mohamed delete December 28, 2015 at 12:49 PM

TQ Cik Ash sudi jawab...
Ohsem sangat..

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete December 31, 2015 at 10:47 AM

Assalam ekin,
waaaaaaaaa
good luck naaaaaaa

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post