Wednesday, June 3, 2015

author photo
Nuffnang CPUV Campaign Pertama Di Bulan JunJun


Assalamulaikum.... hai reader Blog Cik Ash sayang...

Alhamdulilah rezeki bulan jun untuk pertama dah masuk harap lepas ni bertambah-tambah lagi lepas ni.. bulan ini campaign yang On Going di blog ekinialah Cool Tea-Product Awareness .. Terima kasih kepada Mr Nuffnang bagi iklan CPUV ini..

So kepada yang singgah blog ekin kalau iklan tu berlayar blog ekin boleh to long klik taw... terima kasih kepada yang klik tu...




This post have 13 komentar

avatar
Shad delete June 3, 2015 at 10:00 PM

tahniah kak ekin, alhamdulillah.. rezeki..
shad klik one plus satu kat kak ekin.. :D

Reply
avatar
Unknown delete June 3, 2015 at 10:09 PM

Semoga makin murah rezeki :)

Reply
avatar
Anonymous delete June 4, 2015 at 8:20 AM

rezeki nak sambut Ramadhan kan...hehehe..anyway..jom sama2 kita klik...

Reply
avatar
Farrah MF delete June 8, 2015 at 11:20 PM

Banyak jugak iklan yg ongoing kan,..

Reply
avatar
Unknown delete June 9, 2015 at 8:25 AM

alhmdullilah
semoga dilimpahi dgn rezeki yg lebih lagi
aminn

Reply
avatar
Jari Manis delete June 14, 2015 at 3:16 PM

bestnya...teruskan berblog

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete June 26, 2015 at 2:09 PM

Assalam ekin,
alhamdulillah
rezeki3

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post