Saturday, June 13, 2015

author photo



Hai, reader blog  Cik Ash apa khabar sihat ke.. ekin akan bercuti dari blog buat masa ni disebabkan ada masalah sikit,  hp rosak pulak jadi ekin guna tablet ni untuk update blog dengan korang..

itu saja nak bagitaw fikiran kosong wat masa ni untuk menulis sekarang ini..


This post have 17 komentar

avatar
Sheila Adziz delete June 13, 2015 at 6:22 PM

selamat bercuti ekin... dan selamat kembali juga nanti dan terus blogging... :)

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete June 13, 2015 at 8:13 PM

lorrrr awatnyeeeee??? Rindu laaaa macammm nih!!! jangan lama2 sangat hilang!

Reply
avatar
Cik Ash delete June 14, 2015 at 12:09 AM

@Scdha Sein (SS) SS nanti ekin story dalam pm fb taw ya..

Reply
avatar
Jari Manis delete June 14, 2015 at 2:44 PM

ada masalah? okey...take your time

Reply
avatar
Jari Manis delete June 14, 2015 at 2:45 PM

berapa lama bercuti...sebulan?

Reply
avatar
Cik Ash delete June 14, 2015 at 11:36 PM

@Jari Manis sis JM hp punoh n kes kecemasan di Kelantan baru LPs balik Kelantan ni nak menulis mood xberapa

Reply
avatar
Cik Ash delete June 14, 2015 at 11:36 PM

@Jari Manis sis JM hp punoh n kes kecemasan di Kelantan baru LPs balik Kelantan ni nak menulis mood xberapa

Reply
avatar
Deanna Morni delete June 16, 2015 at 10:15 AM

selamat bercuti ekin.....dah ok ke hp nye tuhh?? hihih

Reply
avatar
izzeyda delete June 16, 2015 at 2:51 PM

nak bercuti ke? tak pelah paham..

Reply
avatar
Anonymous delete June 16, 2015 at 4:02 PM

sekali skala..blog pun nak berehat gak kan..hehehe.like me...
bulan ni ...entry berkurang..hehehe

Reply
avatar
Norihanyusuf delete June 18, 2015 at 5:14 AM

balik kelantan ke ekin???
tak sempat jugak nak jumpa.
akak balik perlis

Reply
avatar
Cik Ash delete June 18, 2015 at 11:59 PM

Hp abg yg rosak hihihi bini dia ganas... Guna hp ekin yg lama boleh la bls komen blog ni

Reply
avatar
Cik Ash delete June 18, 2015 at 11:59 PM

Mood mls nak menulis xde kak

Reply
avatar
Cik Ash delete June 19, 2015 at 12:00 AM

Kak Ann balik 2 hari jah balik kecemasan aritu

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 19, 2015 at 9:10 AM

Selamat bercuti Kak Ekin :) rehat2 ye..nanti mood dah dtg boleh BW semula :)

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete June 19, 2015 at 10:31 AM

jangan lama2 sngt.. nanti kami kerinduan..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post