BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Friday, June 26, 2015

Sape Main Games Hay Day

Sape Main Games Hay Day | Assalamualaikum.. Hai semua buat rakan-rakan blogger.. apa khabar sihat ke hari ini.. harap puasa hari ini berjalan dengan lancar ya.  Masa ni perut dah berbunyi suruh diisi adess.


 Siapa kat sini ada main game dekat hp iaitu game Hay Day. sila komen dekat bawah deh.. boleh jadi friend nanti boleh jual dan tukar-tukar barang nanti. Main game sambil-sambil hilang boring tak ada buat apa-apa selain buka blog. 
                                            Tengah main game aktiviti BW stop jap tunggu ekin akan bom nanti blog terpilih


26 comments:

  1. Replies
    1. hihihihi...ekin nixde buat apa tu yg main game

      Delete
  2. salam singgah dari #bloggerutara =))

    ReplyDelete
  3. sungguh lama dah aida tak main games.
    sebab anak2 da konker phone.
    sian ibu ni :( hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekin ni xde anak lg akak.. tu yg sempat ekin main game

      Delete
  4. lama dah tak bukak game ni..memng layan dulu..

    ReplyDelete
  5. Ala, x main pulak game ni..hee Cik Mimie layan candy crush dgn COC je.. :)

    ReplyDelete
  6. hay day? xmain... cukupla coc ni je... hehehe

    ReplyDelete
  7. Best yer game tu???
    Zumal singgah dari #bloggerutara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal best bgi ekin la surirumah main tanam2 bagi mkn lembu ayam n lain2

      Delete
  8. dah lama x main games... x leh ngadap lama2... power cermin mata dah tebal... ha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha SS ekin power pun dah tebal kabur nampak ni

      Delete
  9. lama dah uninstall sebab banyak sangat masa terbuang dekat sini sampai ibu marah cakap tak dak orang nak layan dia sembang... #bloggerutara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi... Xpe demi ibu kan kita berkorban kan

      Delete
  10. Hay day? x pernah..dulu hantu game candy crush skrg semua game x pandang

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Best tak farm hero sis anies nk install la hihihj

      Delete
  12. Hay Day? Tak mainlah. Last main game Frozen & Cinderella. Itu pun melayan anak buah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Game nak jadi perternak berjaya kak hihihi... Ekin ada main game tu abg ckp mcm budak2 hahaha

      Delete
  13. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete