Wednesday, June 3, 2015

author photo



Nuffnang View Blog Cik Ash #8





Assalamulaikum... hai selamat pagi semua... pagi ini ekin nak share view Nuffnang Blog Cik Ash taip dah lama asyik tersimpan dalam draf ni... 2 Kali ekin check Nuffnang copy link blog yang tersenarai tapi. tak share pun duk tersimpan dalam draf hari ini baru sempat sharebtu pun auto publish huhuhu...




Jom kita jejak link mereka yang bertuah ni.. terima kasih sudi singgah di blog buruk ini...



This post have 18 komentar

avatar
izzeyda delete June 3, 2015 at 8:22 AM

wahh ramai yang terjah blog Ekin nih..

Reply
avatar
Alongxp delete June 3, 2015 at 8:41 AM

Huntungla orang ada nuffnang... hehehehe

Reply
avatar
fifie feyca delete June 3, 2015 at 9:22 AM

wah xtersenarai lah.. hehe!!

Reply
avatar
Deanna Morni delete June 3, 2015 at 12:22 PM

hehehe....smoga makin bertambah rezeki...rakan2 pon ramai terjah

Reply
avatar
SukaSedap MY delete June 3, 2015 at 12:37 PM

tersenarai . terima kasih kak . hehee

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 3, 2015 at 1:44 PM

Wah, ada blog Cik Mimie la...hehehe..skodeng blog Kak ekin kekadang..ahak :)

Reply
avatar
Cik Ash delete June 3, 2015 at 1:59 PM

Kak ramai tu sbb 2 kali chek nuffnang tapi tak share pun

Reply
avatar
Cik Ash delete June 3, 2015 at 2:00 PM

Untung tu xada mana blh la sikit2

Reply
avatar
Anonymous delete June 4, 2015 at 8:21 AM

eh..eh..tak sangka ada nam cek...terharu gile..thanks ekin

Reply
avatar
Ena delete June 4, 2015 at 12:38 PM

sorry, nk tanya camne nk cek sape yg terjah nuffnang blog kita ye

Reply
avatar
Unknown delete June 9, 2015 at 8:27 AM

nuffnang ni xpenah pon suke kat ayu
sllu je pinggirkan ayu tauu

Reply
avatar
Jari Manis delete June 14, 2015 at 3:18 PM

ahaks...still x masuk list...sibuk uhuh

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete June 26, 2015 at 2:10 PM

Assalam ekin,
sob3
nama iols xdop lagi dalam tuuuuu
sob3
ok bai

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post