Monday, June 1, 2015

author photo
Pembuka entri untuk bulan Jun

                                                      gambar Kata Ucapan Selamat Pagi  Buat Sahabat

Assalamulaikum...setahun berlalu perkahwinan ekin...Alhamdulilah masih diberi bernafas untuk pagi ini....  selamat pagi isnin buat semua reader blog Cik Ash yang singgah memberi komen dan tak memberi komen.. terima kasih sebab sudi singgah sini...walaupun tak tinggal komen ekin hargai semua...Tanpa korang blog ini tak wujud..

Berakhir sudah bulan Mei meninggalkan kita kan... dah bulan 6 dah tak lama gak kita nak berpuasa kan.... tahun ini merupakan tahun Kedua ekin akan berpuasa sebagai wife huhuhu.. harap bulan puasa tahun ini tak ada kalut macam tahun lepas hahaha.... semoga di beri ideal macam-macam untuk masak menu berbuka dan bersahur nanti...hihihi... 

Oh ya sebelum ekin lupa kalau belum mengantikan puasa lagi cepat-cepat ganti nanti. tak pasal-pasal kena bayar pulak kan... sedap kan suruh orang ganti ekin sendiri pun ada berbaki 2 hari... huhuhu.... 

InshaAllah bulan jun ekin akan update blog walaupun satu entri pun tetap update... harap reader blog Cik Ash jangan lari taw teruskan la singgah blog ekin ini sambil singgah tu tolong klik-klik iklan  Nuffnang kalau nampak berlayar-layar di depan mata anda deh hihihihi....

nantikan entri yang lain pulak inshaAllah

This post have 19 komentar

avatar
Siti Yang Menaip delete June 1, 2015 at 10:43 AM

fuiyiooo Kak Ekin.. pagi2 lagi dah up entri..

Reply
avatar
Yaya Azura delete June 1, 2015 at 12:38 PM

salam kenal cik ash...nanti kita selalu singgah sini..insya Allah..

Reply
avatar
Alongxp delete June 1, 2015 at 4:06 PM

Alaa... masa saya memula kawen dulu pon kalut gak, tapi bila masa dah berlalu, lama-lama benda tu dah mudah dah... all the best for both of u

Reply
avatar
Alongxp delete June 1, 2015 at 4:07 PM

test tengok komen masuk ke tak

Reply
avatar
Jari Manis delete June 1, 2015 at 7:20 PM

ada lagi 2 hari..cepat ganti

Reply
avatar
Jari Manis delete June 1, 2015 at 7:21 PM

respect sbb Ekin rajin update blog

Reply
avatar
Cik Ash delete June 1, 2015 at 11:23 PM

Hahahaha kerajinan sgt tadi

Reply
avatar
Cik Ash delete June 1, 2015 at 11:24 PM

Tq alongxp inshaAllah harap mcm tu
La

Reply
avatar
Cik Ash delete June 1, 2015 at 11:26 PM

Bila rajin kak update la huhu

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete June 2, 2015 at 6:35 PM

Rajin2 up entry... Kongsi2 dengan kami!

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 3, 2015 at 1:32 PM

Selamat Tengah Hari Kak Ekin..heheh..baru smepat berkunjung ke sini...:)

Reply
avatar
Unknown delete June 9, 2015 at 8:34 AM

hehhehe tahniah dan alhdmullilah setahun dah berlalu
ayu doakan semoga diberikan rezeki untuk kak ekin dan suami
heheheh kalut ye 1st time puasa bersama
ayu ok je sbb en asben pon layankan je
cume tahun ni berpuasa bertiga
xdapat nk dibygkan lg

Reply
avatar
Norihanyusuf delete June 18, 2015 at 5:32 AM

happy june
hehehe, dah masuk tengah june dah ni

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post