Wednesday, June 17, 2015

author photo
Terima Kasih Mbak Jambu | Assalamualaikum...Hai,Alhamdulilah masih diberi peluang untuk menulis hari ini, hari ini hari terakhir kita makan puas-puas kan esok dah bermula kita akan berpuasa selama sebulan.




Terlebih dahulu ekin ingin  mengucapkan terima kasih kepada Mbak Jambu di atas pemberian gift dari Bandung tu.. sangat comel hadiah tu... so yang mana tak dapat jangan jeles taw.. ekin ingin kongsi kegembiraan ni untuk diri ekin jah xada pun nak suruh orang cemburu.. maafkan ekin ya..




So siapa yang ingin mengenali Mbak Jambu lebih dekat boleh la terjah blog Scdha Sein ya hihihi... sebab apa ekin panggil Mbak Jambu boleh pergi baca blog SS taw banyak kisah travel kat blog SS tu.



Ekin sangat terharu SS bawa ekin bersama-sama travel ke Bandung Walaupun Stikeys Note yang comel kat atas tu  ekin hargai kat SS taw... Terima Kasih SS ..

This post have 12 komentar

avatar
Scdha Sein (SS) delete June 17, 2015 at 8:21 PM

Jangan tersalah log in lagi ek Ekin! kah kah kah... Thanks Ekin sebab selalu jenguk SS kat pondok buruks SS tu... He He He... Dan... Selamat Berpuasa!

Reply
avatar
Cik Ash delete June 17, 2015 at 8:35 PM

Hihihi inshaAllah tak salah dah selamat berpuasa SS

Reply
avatar
Kak Vit delete June 17, 2015 at 10:10 PM

wahh.. bestnya dapat hadiah.. :))

Reply
avatar
izzeyda delete June 18, 2015 at 7:34 AM

tahniah Ekin.. akak pun dapat jugak pemberian daripada SS.. hari ni publish entri tu..

Reply
avatar
Jari Manis delete June 18, 2015 at 7:44 AM

x rugi kenal Mbak SS kan Ekin...KELAKO org nya...rasa terhibur

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete June 18, 2015 at 3:05 PM

@Jari Manis Kadang2 dia suka buat KELAKO SERAM buat orang tak boleh tido malam! He He He....

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 19, 2015 at 9:19 AM

Rezeki Kak ekin..tahniah :)

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete June 19, 2015 at 10:25 AM

dapat jugak hehehe.. Mbak murah hati sungguh..
tapi CT nak p posing dengan bag baru dulu baru up entri.. eheh..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete June 22, 2015 at 10:47 AM

boleh la aida berkenalan dgn SS tu...
and tahniah. dpt hadiah :)

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete June 26, 2015 at 1:56 PM

Assalam ekin,
waaa
bestnya dari bandung tuuuuuuuuu
tahniah3

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post