TICKER

Sunday, May 6, 2018

Lagu Ost Cinta Fatamorgana

Lagu Ost Cinta Fatamorgana | Assalamualaikum...Hai korang semua apa khabar, sory ya hari ini Cik Ash terlewat update blog... tadi kepala pusing tertiba tido dan rehat masa ni baru update blog.

https://2.bp.blogspot.com/-sOxOpl45BWg/WtU0O0zvB5I/AAAAAAAAO50/ATIiMWCNtnEiGf3Y0QHpCUw5VjXGmyt6wCLcBGAs/s1600/Cinta%2BFatamorgana.jpg 

Siapa yang layan drama #cintafatamorgana ni kita geng la ya, Cik Ash layan online jer, nak layan dekat tv jarang hihihi, korang mesti tertanya lagu-lagu yang terdapat di dalam drama cintafatamorgana ni kan. 

Antara lagu yang tersenarai di dalam drama ini ialah dekat bawah ni Cik Ash share semua tu Cik Ash tengok dekat akhir drama ni ya tak ada copy dekat mana-mana website. 

Lagu Tema 

Mengejar Rindu - Hyper Act 





Tajuk Lagu - Mengejar Rindu 
Artis Band : Hyper Act
Kompeser : Akhir Hyper Act 
Lirik : Frozen 
Video : Klik

Fatamorgana Cinta - Asfan Shah

Tajuk Lagu : Fatamorgana Cinta
Artis : Asfan Shah
Komposer : Asfan Shah
Lirik : Asfan Shah & Fedtri Yahya
Video : Klik

Itu jer lagu yang terdapat dalam drama #cintafatamorgana ni so jom la kita layan lagu-lagu dalam drama ni. Cik Ash suka dengar lagu Asfan shah best sangat memang pernah dengar lagu dia yang sebelum ni hihihi..

#dramatv
#cintafatamorgana
#dramaslotakasia

5 comments:

  1. mek tk berapa layan cite atas faktor tk sempat. kalau igtkan si airil tu minat jugak.

    ReplyDelete
  2. Haihhh citer ni la yang kitaorang selalu bising dekat rumah. Layan citer ni best giler.

    ReplyDelete
  3. Tak sempat layan lagi cerita ni

    ReplyDelete