Sunday, May 6, 2018

author photo
Lagu Ost Cinta Fatamorgana | Assalamualaikum...Hai korang semua apa khabar, sory ya hari ini Cik Ash terlewat update blog... tadi kepala pusing tertiba tido dan rehat masa ni baru update blog. 

https://2.bp.blogspot.com/-sOxOpl45BWg/WtU0O0zvB5I/AAAAAAAAO50/ATIiMWCNtnEiGf3Y0QHpCUw5VjXGmyt6wCLcBGAs/s1600/Cinta%2BFatamorgana.jpg 

Siapa yang layan drama #cintafatamorgana ni kita geng la ya, Cik Ash layan online jer, nak layan dekat tv jarang hihihi, korang mesti tertanya lagu-lagu yang terdapat di dalam drama cintafatamorgana ni kan. 

Antara lagu yang tersenarai di dalam drama ini ialah dekat bawah ni Cik Ash share semua tu Cik Ash tengok dekat akhir drama ni ya tak ada copy dekat mana-mana website. 

Lagu Tema 

Mengejar Rindu - Hyper Act 





Tajuk Lagu - Mengejar Rindu 
Artis Band : Hyper Act
Kompeser : Akhir Hyper Act 
Lirik : Frozen 


Fatamorgana Cinta - Asfan Shah

Tajuk Lagu : Fatamorgana Cinta
Artis : Asfan Shah
Komposer : Asfan Shah
Lirik : Asfan Shah & Fedtri Yahya

Itu jer lagu yang terdapat dalam drama #cintafatamorgana ni so jom la kita layan lagu-lagu dalam drama ni. Cik Ash suka dengar lagu Asfan shah best sangat memang pernah dengar lagu dia yang sebelum ni hihihi..

#dramatv
#cintafatamorgana
#dramaslotakasia

This post have 5 komentar

avatar
mek yunie delete May 6, 2018 at 3:02 PM

mek tk berapa layan cite atas faktor tk sempat. kalau igtkan si airil tu minat jugak.

Reply
avatar
Cik kaella delete May 6, 2018 at 9:01 PM

Haihhh citer ni la yang kitaorang selalu bising dekat rumah. Layan citer ni best giler.

Reply
avatar
Ciktie delete May 6, 2018 at 10:54 PM

Tak sempat layan lagi cerita ni

Reply
avatar
Lea Azleeya delete May 7, 2018 at 9:54 PM

dok tgk pom cite ni.. haha

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post