Monday, May 7, 2018

author photo
Grup Sisturs Lawa Warrior Giveaway | Assalamualaikum...Hai selamat petang korang semua, Sambil tunggu waktu berbuka ni Cik Ash join giveaway yang di jemput oleh blogger Suria Amanda
 Grup Sisturs Lawa Warrior Giveaway 

 

Kalau ikut dekat banner itu tamat 10 Mei kan tapi Cik Ash ada baca dekat blog kak Suria Amanda giveaway ini dilanjutkan sehingga 31 Mei 2018 tengok masih ada peluang nak join lagi tu.. Cepat- Cepat join memeriahkan giveaway ni hadiah yang ditawarkan cukup menarik tu macam-macam ada..

Cik Ash bab join giveaway memang rajin bila ada time free la, support rakan blogger punya giveaway apa salahnya kan... So kalau korang nak join giveaway ini sila la klik banner ya.

This post have 6 komentar

avatar
Amar Razali delete May 7, 2018 at 8:49 PM

goodluck cikash,saya pun nak join lah

Reply
avatar
Lea Azleeya delete May 7, 2018 at 9:53 PM

gut luck ekin.. Akak join gak ni.. hehehe

Reply
avatar
Cuya delete May 8, 2018 at 8:34 PM

hai...goodluck

jemput singgah https://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/

Reply
avatar
Shikin Razali delete June 4, 2018 at 3:06 PM

Salam singgah dari segmen yang sama dan saya ucapkan semoga berjaya di dalam pemilihan, semoga ada rezeki untuk kita semua..

http://www.shikinrazali.com/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post