TICKER

Wednesday, November 14, 2018

Entri Terbaik Oktober 2018

Entri Terbaik Oktober 2018 | Assalamualaikum...Hai, apa khabar harap semuanya sihat hendaknya, Seperti biasa la bila masuk bulan baru rutin Cik Ash akan update entri terbaik dekat blog ni, Baru sempat nak sharing dengan korang semua entri yang terbaik untuk bulan Oktober aritu.
 
 

 
Alhamdulilah semangat untuk menulis blog kembali pulih tu masih ada lagi perasaan malas hahaha, entah la rasa nak tinggalkan semua media social. Untuk blogwalking blog slow-slow Cik Ash usaha tunaikan nanti. Loni tak boleh nak main laptop kerap. 
 
Pada bulan Oktober aritu Cik Ash punya entri sebanyak 28 entri jer, hihihi... loni ruang nak menulis ada jer tapi susah sikit mata tak berapa nak nampak cermin mata rosak hahaha, nak pergi buat kena simpan duit dulu, kalau ada yang nak bagi sponsor kan best ni. Antara entri terbaik yang terdapat dalam blog jom baca dekat bawah ni :-

1. Lagu OST Drama Bahagia Bukan Bidaan - Lagu dalam drama ni memang trending masih ada yang mencari, view untuk entri sebanyak 3k. 

2. Lagu OST Drama Cik Reen Encik Ngok Ngek - Lagu dalam drama pun best paling sedap dengar lagu Andi Bernadee tu, mak mentua Cik Ash sampai minat nak layan hahaha.. View entri sebanyak 1K.

3. Drama Cik Reen Dan Encik Ngok Ngek - Dalam entri ini Cik Ash ada kongsi sinopsis dan nak baca novel online drama ni ada Cik Ash kongsikan dalam tu. View untuk entri drama ni sebanyak 924K.

4. Resepi Timun Tumis Air - Resepi paling popular ramai cari dekat blog.. masakan paling simple buat tambah nasi hahaha.. view untuk resepi sebanyak 3K.

5. Setianya Seekor Kucing Menunggu Tuannya - siapa pecinta kucing harus baca entri ni, memang setia sungguh kucing Cik Ash waktu hihihi..

6. Resepi Lempeng Gula Merah - Ni resepi secara spontan buat hihihi, tak sangka boleh jadi view ramai tengok hahahaha

7. Nasi Lemak Kelantan - Ni pun saja-saja nak kongsi resepi Cik Ash buat nasi lemak, tak sangka la view resepi selalu naik dekat blog.

8. Lagu OST Drama Alamatnya Cinta - Drama ni ada lagi ada orang duk intai-intai lagu ni,

9. Safi Rania Gold Di Formulasi Beetox Technology - Entri pengkongsian produk rangkaian safi masih ada mencari walaupun dah lama kongsi tahun 2017 lagi. Manakala untuk view tontonan dekat youtube paling ramai tengok .

10. Resepi Jeruk Jambu Air - Musim jambu air ramai yang cari entri ni walaupun dah lama kongsi dekat blog pada tahun 2016

Ok la korang itu jer antara entri terbaik untuk oktober 2018. Jemput la baca entri di atas hihihi..

10 comments: