-->
banner

Teman Hebat

TERBARU BY CIK ASH

Tuesday, November 7, 2017

author photo
Assalamualaikum | Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat.. hari ini Cik Ash nak kongsikan mengenai post popular dekat blog sepanjang bulan Oktober 2017 aritu.

Post Oktober 2017
Bulan Oktober aritu Cik Ash agak busy sangat banyak urusan dekat luar setiap hari ahad suami off kerja mesti ada urusan jer, sampai penat dah rasa tak mau teruskan perjuangan misi Cik Ash. 




Pageview blog untuk bulan oktober ada la peningkatan sedikit.. kalau malas update mesti ada penurunan tapi tak ada sampai teruk sangat.. hihihihi.. biasa-biasa jer pun. Sepanjang bulan oktober aritu carian di blog Cik Ash entri yang sangat popular ialah cucur kembung viral bilangan view mencecah angka 4029 view, manakala yang lain masih kekal  ratus-ratus jer. 

Kalau anda ada terlepas baca entri cik ash yang lain boleh usha entri itu dekat bawah ini :-  

Cucur Kembung Viral
Pokok Daun Kapal Terbang
Cara Nak Tukar Password Streamyx Wifi
Transformasi Cinta Laura Selepas 10 tahun

Ok la iti saja yang Cik Ash nak share dengan korang semua, jumpa lagi nanti ya.


your advertise here

This post have 11 komentar

avatar
Warisan Petani delete November 7, 2017 at 9:12 AM

Tahniah.
Nampaknya pembaca lebih minat pasal cucur kembung viral tu

Reply
avatar
Sheila Adziz delete November 7, 2017 at 9:25 AM

sabar dgn perjuang hidup ni, keep smile. Doa selalu supaya tetap positif dan seronok apa yg dibuat... :)

Reply
avatar
Farhana Jafri delete November 7, 2017 at 11:16 AM

wow jarang update pun maintain tak jatuh.keep it up cik ash :D

Reply
avatar
Cik Renex delete November 7, 2017 at 12:21 PM

BLog cr bulan lepas paling tinggi lirik lagu sumpahcintaku tu.

Reply
avatar
Najah Mustapa delete November 7, 2017 at 4:16 PM

tahniah cik Ash!! teruskan berusaha!

Reply
avatar
Kira Sakura delete November 8, 2017 at 10:22 AM

kalau kira carian terbanyak cerpen dengan parenting tips je hihihi

Reply
avatar
Sha Mohamed delete November 9, 2017 at 11:57 AM

Tahniah ekin.. Teruskan berblog ye..

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com