-->

Wednesday, July 8, 2015

author photo
                                 

                                                           Assalamulaikum...

Ekin ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada sahabat blog Cik Ash ni di atas perhargaan ekin tersenarai dalam top comenter di blog mereka...Blogwalking pun terhad skarang sejak  handphone yang ekin guns selalu rosak guna biasa ni kecil penuh nak taip tulisan kecik sangat.. .Banyak  lagi hutang blogwalkingyang belum ekin selesaikan...hutang follow back pun belum lagi.
Eda



Jom terjah blog mereka yang memberi perhargaan kepada ekin di blog mereka



1. Blog pertama yang memberi perhargaan buat ekin ialah Hidayu Ayumie yang menyenarai ekin sebagai Sweet Candy March 2015 ekin di tangga ke Juara.



 2. Blog Kedua yang memberi perhargaan buat ekin ialah Sis JM , yang menyenarai  ekin dalam top comment Juara tu....


 3. Blog ke tiga yang memberi pehargaan buat ekin ialah SS a.k.a Scdha Sein yang menyenarai ekin dalam! Awesome People June di tangga ke tiga.
 
 4. Blog keempat yang memberi pehargaan buat ekin ialah Mama3Farhanah yang menyenarai ekin dalam Top Top Meletop  tangga ke 2.

 5. Blog ke lima yang memberi pehargaan buat ekin ialah Siti Yang Menaip yang menyenarai ekin dalam Top Commentators June 15 di tangga ke 2. 

 6. Blog ke enam yang memberi pehargaan buat ekin ialah Izzeyda yang menyenarai ekin dalam Rajin Mengomen Jun di tangga ke 2.

 7. Blog ke tujuh yang memberi pehargaan buat ekin ialah Kak Farah yang menyenarai ekin dalam Princess Top Comment Jun di tangga ke empat



 8. Blog ke lapan yang memberi pehargaan buat ekin ialah Kak Sha yang menyenarai ekin dalam Uols June 15 Komentar  di tangga ke tiga.


 9. Blog ke sembilan yang memberi pehargaan buat ekin ialah Shahida DZukifili  yang menyenarai ekin dalam Tukang Komen Berjaya di tangga ke 9. 


 10.  Blog ke 10 yang memberi pehargaan buat ekin ialah Cik Mimie yang menyenarai ekin dalam Pengomen Tegar June di tangga ke 3 dapat sijil perhargaan yang comel tu.



your advertise here

This post have 27 komentar

avatar
Deanna Morni delete July 8, 2015 at 8:17 AM

waaaaa......ekin ada di mana-mana....tahniahhhhhh hehehhee

Reply
avatar
Ain Athirah delete July 8, 2015 at 11:11 AM

wah cik ash . bagus2 teruskan bw ni :)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 8, 2015 at 12:37 PM

Sama-sama kasih.. boleh gitu
:)

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 8, 2015 at 1:20 PM

Wah, banyaknya..Kak Ekin dimana-mana..hehehe.. :) Tahniah Kak Ekin..teruskan berblogging ye..

terima kasih jugak memeriahkan blog Cik Mimie :)

Reply
avatar
Dunia Zumal delete July 9, 2015 at 4:40 AM

Wah, Ekin jadi top komentar di merata blog yer... Tahniah...

Reply
avatar
Cik Ash delete July 9, 2015 at 5:46 AM

Hihihihi tu la semua ada

Reply
avatar
Cik Ash delete July 9, 2015 at 5:52 AM

Mimie ada gak tu dimana-mana

sama2 mimie

Reply
avatar
Cik Ash delete July 9, 2015 at 5:53 AM

Boleh buat lagu ni hihihihi

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete July 11, 2015 at 6:07 AM

Terima kasih Ekin... Sebab selalu jenguk SS...

Reply
avatar
Jari Manis delete July 12, 2015 at 11:12 PM

wah wah wah..Ekin mmg rajin mengebom...terima kasih

Reply
avatar
Jari Manis delete July 12, 2015 at 11:13 PM

sebut cik Ash..semua dh kenal..kaki bom hiih

Reply
avatar
izzeyda delete July 14, 2015 at 7:43 AM

tahniah ekin.. ehh kat blog Sha pun ada nama akak laa.. tak perasan plak..

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 1:13 PM

Hahahahaha cik ash kaki bom dah kurang

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post