Wednesday, July 1, 2015

author photo
Pengomen Popular Jun 2015 Blog Cik Ash


Assalamulaikum.... Hai lewat sikit update malam ni sedang ralik tengok cerita drama kan... minggu ini abang shift malam dapat la layan dua drama tengah hot sekarang kan...seperti biasa entri ni dah jadi rutin ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru..... berakhir sudah bulan Jun 2015 kan..kini dah masuk bulan Julai 2015 dah tak lama kita nak beraya kan.

Seperti biasa la awal bulan ekin mesti update Top 10 Pengomen Popular Jun 2015 di blog Cik Ash ni... Ok dekat atas adalah kedudukan carta penyeri blog ekin...ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang datang singgah blog ekin ini secara slient reader or yang komen mengebom nuklear hihihihihihi...


Ok Jom kita usha Top 10 Pengomen Popular Jun 2015 kita ni mereka semua sangat sporting taw..

Scdha Sein 
Ary-Sya=AmZaRaYyAdH 
Mama 3Farhanah 
Hidayu Ayumie 
Adianieza Aida 
Siti Yang Menaip

ke semua senarai Top 10 pengomen Popular Jun 2015  di atas ekin masukkan dalam bloglist VVIP.. Terima kasih kepada yang singgah blog ekin secara silent reader, komen secara pukal ke, bom tangan ke... tanpa anda semua blog Cik Ash tak wujud la..

This post have 12 komentar

avatar
fifie feyca delete July 1, 2015 at 10:21 PM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
Farrah MF delete July 1, 2015 at 10:42 PM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
zarul farhana delete July 2, 2015 at 2:35 AM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
Nanie delete July 2, 2015 at 12:09 PM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
arysha_fayyadh delete July 2, 2015 at 3:00 PM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 2, 2015 at 8:30 PM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
Deanna Morni delete July 3, 2015 at 8:25 AM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
Jari Manis delete July 7, 2015 at 12:16 AM

Ekin...kenapa semua deleted ehhh

Reply
avatar
Jari Manis delete July 7, 2015 at 12:16 AM

Terima kasih dan tahniah kepada yg tersenarai...mereka mmg kaki komen

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 8, 2015 at 9:20 AM

e'eh...
aida tersenarai.
alhamdulillah :)
nak tiru mcm ekin, tegar blogwalking :)

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 8, 2015 at 2:03 PM

Yeeaayhhh! tersenarai dsini :)

Tahniah kpd yang lain2 :)

Reply
avatar
Dunia Zumal delete July 9, 2015 at 5:01 AM

Tahniah buat mereka semua...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post