Tuesday, July 7, 2015

author photo
           
Menu Memikat Selera Suami |Assalamualaikum....Selamat Malam,  ekin ada nak share Menu Memikat Selera Suami yang di request berkali-kali taw.. menu ni minggu lepas punya hari ini baru dapat share...ekin suka sangat en suami  suka makan ayam.


                      
                                                            Ayam Goreng Serai


Entri Menu Memikat Selera Suami ni dah lama ekin taip asyik tersimpan dalam draf ni main blog problem lagi malas nak update kan...

Menu Memikat Selera Suami ini ialah Daging Burger Goreng Pedas ini pulak ekin Cuba buat first time gak kebetulan kehabisan lauk ayam ekin Cuba yang ini Alhamdulilah masakan ini pun boleh memikat selera suami hihihihihi... 


                                           
   Menu Memikat Selera Suami ini ialah Berbola Daging Burger pun first time gak buat hasilnya kurang sikit buat bulan puasa kan rasa tu kurang sikit la... tapi boleh gak memikat en suami...

This post have 31 komentar

avatar
Jari Manis delete July 7, 2015 at 8:28 PM

wahh.....ada resipi utk memikat suami rupanya...ketiga-tiga resipi ni dari blog kak Farah ko ke

Reply
avatar
Jari Manis delete July 7, 2015 at 8:29 PM

boleh x sis JM nk try resipi ni utk memikat hati bakal mak mertua kih kih kih

Reply
avatar
Jari Manis delete July 7, 2015 at 8:29 PM

kalau try pastu suami x terpikat mcm mana? hhuhuh

Reply
avatar
Jari Manis delete July 7, 2015 at 8:30 PM

betul org tua2 ckp kan...nak pikat hati suami jagalah perutnya...biar sampai boroi pun x e hihihih

Reply
avatar
Cik Ash delete July 7, 2015 at 9:43 PM

Ayam goreng serai tu saja blog kak farah... 2 tu ekin buat main.agak barang dapurtu

Reply
avatar
Cik Ash delete July 7, 2015 at 9:44 PM

Boleh jah sis JM hihihi..

Reply
avatar
Cik Ash delete July 7, 2015 at 9:45 PM

Cuba lG sampai terpikat la sis JM

Reply
avatar
Cik Ash delete July 7, 2015 at 9:49 PM

Hahahaha betul2 tu sis JM

Reply
avatar
Dunia Zumal delete July 8, 2015 at 2:32 AM

Menu yang sangat menyelerakan...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete July 8, 2015 at 5:59 AM

Nampak sedap semuanya... Huh! Lap peluh!

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete July 8, 2015 at 5:59 AM

Tak mampu nak makan semua ni... Pandang je boleh... Sedih!

Reply
avatar
Deanna Morni delete July 8, 2015 at 8:13 AM

@Jari Manis nnti JM leh try...kot2 leh pikat calon suami hahahah

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 8, 2015 at 8:57 AM

daging burger masak pedas tu mcm menarik!
nanti share resepi ekk :)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 8, 2015 at 12:39 PM

Alamak.. tertengok di tengahari..
telan air liur dibuatnya.. hehehehe..

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 8, 2015 at 1:22 PM

Daging goreng pedas tu memang nmpk mneyelrakan..sedapnya :)

Reply
avatar
Farrah MF delete July 8, 2015 at 6:00 PM

Dah boleh buat rancangan Resepi Memikat Suami ni. Panggil Jihan cepat!

Reply
avatar
Cik Ash delete July 9, 2015 at 5:56 AM

Ha ah memang happy permintaan.buat lg tu

Reply
avatar
Cik Ash delete July 9, 2015 at 6:01 AM

InsyaAllah kak.nanti ekin share hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete July 9, 2015 at 6:03 AM

Menyelerakan dan sedap hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete July 9, 2015 at 6:05 AM

Kak farah p tepon jihan suruh datang jumpa ekin hihihihi

Reply
avatar
Kira Sakura delete July 9, 2015 at 10:57 AM

bila tengok suami makan berselera memang rasa nak cuba dan cuba lagi menu baru kan

Reply
avatar
Zai Zamree delete July 10, 2015 at 12:45 PM

daging beger goreng pedas tu tgk mula teringat zaman skolah2 dl...suka ambik lauk cmtu la mkn

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete July 11, 2015 at 6:09 AM

Pikat suami kita aje... Bukan pikat suami orang lain.. Keh Keh Keh...

Reply
avatar
izzeyda delete July 14, 2015 at 7:45 AM

yang last tu ingatkan cekodok.. rupanya bebola daging burger..apapun tak pernah cuba semua resepi ni lagi..

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 1:16 PM

Pikat suami kita jah hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 1:17 PM

Berbola daging tu akak... hihihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post