Sunday, July 5, 2015

author photo
Keywords Blog Cik Ash #8 |Assalamulaikum...Hai.. . update lagi... hihihi.... lama ekin tak share Keyword blog Cik Ash #8  .. biasa la sejak laptop rosak ni nak update terhad sikit taip banyak2 autopost entri ini... 

Ok jom kita usha keyword Blog Cik Ash ni dari Nuffnang ya... Cerita #trending jugak menduduki carta tu.. 



Yang ini pulak dari Keyword Blog Cik Ash punya blogspot  cerita #trending jugak menduduki carta tu.. 


This post have 19 komentar

avatar
Nor Ain Rusli delete July 5, 2015 at 8:55 AM

wah menarik cerita yang trading tu sis...

jom singgah ke teratak http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/ga-kawaidesu-concept-raya-2015-bernilai.html

Reply
avatar
PeRdU cINta delete July 5, 2015 at 11:52 AM

Alhamdulillah tersenarai tu..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete July 5, 2015 at 2:57 PM

banyak cik bunga en sombong je nih...

Reply
avatar
Nina Mads delete July 5, 2015 at 4:57 PM

memang trending drama maid. hehehe

Reply
avatar
Deanna Morni delete July 6, 2015 at 8:50 AM

byk trending drama kan ekin...hihih

Reply
avatar
Farrah MF delete July 6, 2015 at 4:13 PM

Akak tengok gak MAID kalau sempat, tapi tak tgk encik sombong :)

Reply
avatar
Zafirah Kama delete July 6, 2015 at 10:26 PM

Cerita trending, senang win! kipidap ~

Reply
avatar
Jari Manis delete July 7, 2015 at 12:11 AM

ada gak tgk MAID tu...pastu terus tukar siaran sbb ada adegan romantik rasa malu nk tgk huuhhu

Reply
avatar
Jari Manis delete July 7, 2015 at 12:12 AM

wahhh ramai peminat Cik Bunga dan En Sotong lah

Reply
avatar
Dunia Zumal delete July 7, 2015 at 5:14 AM

Banyak peminat drama yang singgah yer

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 7, 2015 at 12:06 PM

aida byk tinggal dah citer trending tu.
sebab tak ingat :(
tgk ulangan hujung minggu aje la :)

Reply
avatar
Kira Sakura delete July 9, 2015 at 11:03 AM

saya yang banyak keyword masuk cari cerpen online. dulu suka la mengarang cerpen. sekarang dhah kekangan masa

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 1:25 PM

Sis JM cik bunga encik sombong la

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 1:26 PM

Tu la ramai peminat tegar drama ni

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 1:27 PM

Sama la sis JM zul tu tang tayang body aduhhhh..tukar siaran lalu

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 1:28 PM

Encik sombong astro prima

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post