Thursday, July 30, 2015

author photo
Dapat Joy Pencuci Pinggan Dari WOOP.my |   Assalamulaikum
Hai, selamat pagi semua.. hari masih lagi diberi benafas untuk teruskan kehidupan seharian ini.. 


Apa khabar pembaca blog Cik Ash ni.. Harap sihat la ya...  ingat lagi tak entri Wordless Wenesday #19 yang ekin share sebelum ini..

Ok pagi ini ekin nak bagi keterujaan ekin dapat tebus barang dari WOOP.my ni.. syok taw dapat barang free ni dengan mudah ni..  barang yang ekin dapat ni adalah Joy Pencuci Pinggan yang Sharifah Shahira yang iklan kat tv tu.. kumpul point, jawab SOALAN berkenaan dengan produk tu.. rajin jawab SOALAN ni dapat point.. 

Nantikan entri penuh macam ner nak join WOOP.my yang ekin akan share kan.. Bersabar taw.. 



This post have 21 komentar

avatar
Anonymous delete July 30, 2015 at 9:07 AM

Fida memang pengguna setia joy..best sgt tau kalau basuh pinggan...

Reply
avatar
y i e n delete July 30, 2015 at 12:23 PM

kite pon suke try kalau ade benda free2 ni, hehe~

Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 30, 2015 at 12:37 PM

Ekin... sha pun tgh tunggu barang tebusan sampai.. hehehe...thanks coz sharing this good things..

Reply
avatar
Zai Zamree delete July 30, 2015 at 1:21 PM

kita pon dok sakan kumpul point kt woop gak...hihihi

Reply
avatar
Farrah MF delete July 30, 2015 at 6:24 PM

Akak tebus yg 10 pek joy dgn refill Febreze. Tak sabor nak nunggu barang sampai :)

Reply
avatar
Sufi delete July 30, 2015 at 6:31 PM

tahniah..best dpt bende2 gift ni:-)

Reply
avatar
Cik Ash delete July 30, 2015 at 8:41 PM

@Afidah Azmifida kak ekin syg nk guna hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete July 30, 2015 at 8:42 PM

@YieNbest kan dapat barang free

Reply
avatar
Cik Ash delete July 30, 2015 at 8:43 PM

@Shahida Dzulkaflisha sampai nanti share taw hihihi.. sama2 itu pun ekin taw dari sis Farah

Reply
avatar
Cik Ash delete July 30, 2015 at 8:45 PM

@Farrah MFwahhh best tu ekin nak tebus lagi barang ni tunggu nanti banyak baru syok nak tebus tengah gigih kumpul point ni

Reply
avatar
Cik Ash delete July 30, 2015 at 8:47 PM

@suhaila Johartq best sangat n teruja hihihihi

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 31, 2015 at 1:37 PM

Wah, tahniah Kak Ekin...seronok dpt Freegift :)

Reply
avatar
Dunia Zumal delete July 31, 2015 at 7:22 PM

Tahniah yer Ekin, boleh basuh pinggan dengan suka hati kan...

Reply
avatar
Cik Ash delete August 1, 2015 at 12:39 AM

@Cik Mimieterima kasih cik mimie tu seronok Sgt nk guna pun syg hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete August 1, 2015 at 12:40 AM

@Dunia Zumalterima kasih zumal syg nak guna la

Reply
avatar
Jari Manis delete August 2, 2015 at 12:29 AM

pernah guna joy ni..mmg bersih terutama kotoran berminyak...

Reply
avatar
Cik Ash delete August 3, 2015 at 11:20 AM

Ye ke sis JM nti nak try guna la

Reply
avatar
adianiez AIDA delete August 6, 2015 at 2:30 PM

aida x guna joy.
but byk citer pasal joy ni buat belon buih besar.
tu yg beli khas utk tu :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post